Czy ona felice czy inne happy to , tylko zaklinanie rzeczywistosci pseudonimami .Biedna osoba , ktora chociaz na forum czuje sie wazna myslac ,ze ktos przejmuje sie jej slowotokiem.
Ona pisze, bo ma tu adoratora - drobnego pijaczka, co to wszędzie widzi bolszewików :)
Prawdy o sobie bolszewiku nie zmienisz choćbyś nie wiem jak sie wysilał na tym forum.Ludzie czytają.Ale rób kupeczki rób.
powiedziało ci lustereczko?Oj.
I te szczeniackie teksty... Tak to sobie możesz do mamusi albo innego tatusia, leszczyku.
Lustereczko nie mowi, tak, ze tak.........
"Ona" wie dlaczego tu pisze. Bolszewickie metody zabierania komuś dobrego imienia też miałam okazję rozpoznać.
Co do adoratorów, to wybacz, ale czuję, że masz kompleksy. :))
14:34. Hola, hola jestem katolikiem i nie życzę sobie, aby jakieś sekciarstwo podszywało się pod wiernych Kościoła Katolickiego i szargało dobre imię Katolików. Dlaczego ktoś ma utożsamiać nas Nas z jakąś chorą psychicznie sekciarą?
Ty bolszewiku katolikiem?Jeb..m
Białe myszki przestał już widzieć. Przyszła kolejna faza - wszędowidzenia bolszewików :)))))
https://allegro.pl/oferta/plakat-polski-patriotyczny-antychryst-bolszewik-7635069418
Ty bolszewicki knurze z vectry jesteś rozpoznawalny bez sprawdzania.Pieprzysz jedno i to samo.
Sekciarzu, polej sobie, bo zaczynasz trzeźwieć. Masz wyraźny niedobór KRWI W ALKOHOLU od lat i nagły spadek procentów może być niebezpieczny dla twojego życia.
Będę co to przypominał nawet 1000 razy ty bolszewicka świnio.
14:50. Możesz pisać milion razy - wisi mi to. Powiesz nam może coś na temat pedofilii w waszej sekcie?Już coraz głośniej o tym w mediach i sytuacja jest rozwojowa. Ci, którzy od sekty odeszli mają wiele do powiedzenia. Nie waruj całymi dniami na forum, a poczytaj, o czym opowiadają byli jehowcy na ten temat w internecie.
Widzę, że ciemniaczek nadal wszędzie widzi bolszewików. Jak tam dzisiaj, ziomeczku? Kac morderca nie ma serca? Klinik już był?
imię -Jerzy,nazwisko -Popiełuszko,mężczyzna 35 lat
Z sekcji zwłok:– wybite 3 zęby– połamanych 6 żeber– wyrwane 3 palce ręki– 61 ran 6 cm na całym ciele– połamany nos– wyrwane ucho– powyrywane włosy– przypalany– wyrwany język– duszony– zmiażdżone kolano– wyrwane paznokcie– siniaki od uderzenia pałką– utopiony
......Głosujcie dalej na komuchów i ich spadkobierców,,,,