Niedowład mózgu, cierpnięcie mózgu.
Czyli pis oszukal naród?
nie siedź długo na kiblu to ci nie bedą cierpnąć xD widzę, że większość by chyba orgazmu doznała jakby się te powikłania pojawiły :) ciul z ludźmi ważne, żeby móc powiedzieć „ a nie mówiłem a nie mówiłem ??” :D
Akurat o tym nie słyszałam. Ogólnie znam sporo osób zaszczepionych. Kilka narzekało na złe samopoczucie,kilka dni podwyższona temperatura i nic poza tym. W necie codziennie się czyta o przypadkach zgonów osób w średnim wieku. Ale śmierć nagła a przyczyn nikt nie podaje. Teraz akurat znajomy bardzo źle znosi szczepionkę, pierwsza osoba która kilka dni nie jest w stanie funkcjonować prawie tydzień. wysoka gorączka i ogólnie w bardzo złym stanie. Jednak aż tak ciekawość mnie nie zżera jak mój organizm zareagowałby na szczepienie i nie planuję się szczepić. A i znam sporo nastolatków już zaszczepionych. Również czują się ok, nic wielkiego się nie działo po podaniu szczepionki.
No i nowy wirus lambda nawet i te szczepionki nic nie pomogą
Ale ludzi w ciula robia,żal tylko że duzo ludzi namietnie łyka te strachy na lachy.
Przecież wszędzie trąbią , że szczepionka nie zabezpiecza w pełni przed zachorowaniem, tylko przed ciężkim przebiegiem choroby, hospitalizacja i śmiercią a to chyba bardzo ważne, czy wy w ogóle nic nie czytacie, ani nie oglądacie tv.
?
Mnóstwo ludzi się szczepi.
Tak, aha. Szczególnie pisowskich patriotów. https://www.gov.pl/web/szczepimysie/raport-szczepien-przeciwko-covid-19
Czekamy na resztę odmian
Alfa V
Beta V
Gamma G V
Delta V
Epsilon
Dzeta
Eta e
Theta
Iota i
Kappa V
Lambda l V
Mu m
Nu n
Ksi ks
Omikron o
Pi p
Rho r
Sigma
Tau t
Ypsilon
Phi
Chi
Psi
Omega
To mało nas zostanie jak tyle jeszcze przed nami A skąd takie informacje masz
Głupi jesteś. Szczepią się ludzie niezależnie od barw politycznych, tacy co PIS nie lubią również.
Jest juz wariant podlaski, duzo zakazen na mazowszu
Skąd masz takie wiadomości ze juz ludzie chorują Nie czytaj głupot
https://www.youtube.com/watch?v=GXqxq8nP1wc - odmowa kwarantanny na lotnisku
Suweren II RP haha co za debil
Kolejny janusz co twierdzi ze pandemii nie ma, wszedzie jest spisek, 5g nas usmazy a ziemia jest płaska ;-), nie powinni go w ogole wpuszczac tylko wypieprzyc w podroz powrotna tam skad przyjechal ze swiniami