10..00 tarczynski niech powie ile rzad pisu wyjebal na ukrainskie socjale
A ty forumowyidioto brałeś udział w referendum? Bo ja dziękuję każdemu ch...wi, który nie chciał karki referendalnej "bo kaczor".
A ty forumowyidioto brałeś udział w referendum? Bo ja dziękuję każdemu ch...wi, który nie chciał karki referendalnej "bo kaczor".
Gość2025-01-13, 16:31ZgłośOdpowiedz
TAK, brałem udział w referendum.
I wierz lub nie, ja jestem przeciwny przyjmowaniu do nas tego.........
Tylko prawicowy kandydat Mentzen ma szansę.
Populistyczny kandydat obywatelski z centroprawicy nie ma szans.
Frakcja prawicowa w PIS poprze Mentzena. Frakcja lewicowa PIS będzie się męczyć z obywatelskim kandydatem.
Bzdura 16:18. Tylko Karol Nawrocki, trzeba go poprzeć w drugiej turze jeśli chcemy żeby Trzaskowski nie wygrał.
W pierwszej turze głosuję na Mentzena A w drugiej na Mentzena albo na kogoś z prawej(logicznej) strony.
Wracamy do starego podziału administracyjnego. Super.
Odesłać do domów..
Rząd Kolumbii zgodził się na wszystkie warunki prezydenta Trumpa, w tym na nieograniczone przyjmowanie wszystkich nielegalnych imigrantów z Kolumbii, którzy zostali odesłani ze Stanów Zjednoczonych na pokładzie samolotów wojskowych USA, bez ograniczeń lub opóźnień"
Pijani ukraińcy szaleją, bo im się w Polsce pozwala na wszystko
To najbliższy ośrodek będzie w Kielcach? Tylko 60 km żeby wozić pizzę i dziękować za przybycie. Z uśmiechami.
6.48 sam bedziesz woził upaincom
"Nas na to nie stać". Konfederacja o 800+ dla Ukraińców. Bosak ostro: Polska daje wszystko za darmo
Kto was slucha??? Mieliście okazję w referendum a teraz to płacić i płakać..później dzieci i wnuki
13.11 dzieci i wnuki to beda splacac dlugi pisu
13:55 dlaczego powielasz dezinformację??
49 nowych. Czy to następne pieprzenie pisowca? Może konkrety adresy miejscowości a nie pisowski bulgot na poziomie przedszkola?