ziemia drożeje to i Bajtek podnosi ceny, żeby móc kupić tyle samo co przed tem
Wszystko drożeje, a wynagrodzenie nie. Pracodawca obniża stawkę ze względu na podwyżki cen np paliwa. To ja się pytam, za darmo mamy pracować? Ostrowiec i okolice każdy przyjmie do pracy za najniższa stawkę, zmowa pracodawców czy co?
No to cieszmy się że ceny paliwa są ok! Wow brawo jak jeszcze będzie drożej to otworze szampana
Sprawdź ceny paliwa w Europie, a nie sil się na Wersal.
Od kiedy to cena paliwa w krajach Europy znacząco zależy od średniej pensji?
Poczekaj jak podwyższą minimalną i Zus. Wtedy to dopiero ci obniży. Powodzenia.
W takim razie zmień pracodawcę 14:23 bo widać, że obecny Cię oszukuje. To, że się dajesz to już inna sprawa, świadczy to tylko o Tobie. Ceny paliw nie odbiegają od tych, które są od lat.
W tej pracy nie możesz się odzywać bo Cię zaraz zwolnią, szukam czegoś innego, tu to już wyzysk całkowity.
Ceny paliw, elektryczności, gazu rzutują na ceny pozostałych artykułów, co zresztą widać w sklepach.
Paragony pokazują coraz wyższe sumy. Dobra zmiana.
Taka cena to kpina z narodu. Doją nas jak mogą a my nic z tym nie robimy więc dokręcają śrubę.
16.16 dobrze mówisz. Dodam jeszcze że ok połowa ceny benzyny to podatki.
na szczęście ja prawie nie jeżdżę samochodem.
12.16.
Byłeś za granicą i pracowałeś w sposób upadający i niewolniczy?Pewnie nie, bo byś nie pisał tych bzdur.Chciałbym ci przypomnieć , ponad milion naszych rodaków pracuje za granicą.Pewnie z bogactwa im się to porobiło.
Jest mój misiowaty"ulubieniec"...upadlajacy a nie upadajacy, misiaku:) Na szczęście, ominęła mnie ta"przyjemność"misiaku, ale wielu rodakom, zafundowali twoi ulubieńcy takie atrakcje. Szparagi i inne plantacje, zmywaki, podcieranie niemieckich i nie tylko tyłków itp. Chyba nie będziesz mi wciskał kitu, że tak nie było? Owszem, sporo rodaków pracuje za granicą, ale czaisz różnicę, że obecnie jest to ich świadomy wybór, żeby więcej zarabiać, a nie być zmuszonym wyjechać, żeby przeżyć i utrzymać rodzinę, bo albo nie było pracy, albo za godzinę pracy, mógł sobie kupić aż ok 1 litra paliwa.
19.42.
Tak jak myślałem.Nie masz pojęcia o czym piszesz .Ja w przeciwieństwie do ciebie wiem bo jeździłem na różne zbiory i nie widziałem tam niewolnictwa.Pracowałem również parę lat w Anglii i wiem że tam pokazano mi co to jest szacunek do pracownika.Ty nie mając pojęcia wypisujesz różne androny które ci podają w tv.I tak na koniec, najwięcej Polaków wyjechało za tzw.chlebem w latach 2005-2007.Przeczytaj sobie kto wtedy rządził.Ale oczywiście wiemy wszyscy że to była wina Tuska.
Aha jeszcze jedno.Ja wiem ,że ty wiesz lepiej kto jest moim ulubieńcem.Powiem ci tylko że nie każdy patrzy w sposób czarno-biały na świat.