Cena jest adekwatna do obecnych zarobków. 10 lat wstecz po 6 zł przez chwilę było i nikt nie skomlał jak dzisiaj.
.
Ja chyba czegoś nie rozumiem. Czy wy akceptujecie to że paliwo jest tak drogie? I jeszcze oburzacie się że ktoś raczy protestować że faktycznie tak jest? W niesamowitych czasach przyszło nam żyć.
Gwarantuję, że gdyby rząd obniżył cenę do 1 zł to wrzałoby na tym Forum że rozdawnictwo, patologia i takie tam inne, czego przykładem są dodatki socjalne których inne rządy nawet w planach nie miały. I tym samym zgadzam się z 01:32.
pisopatolom wszystko pasi byle im pińcet i inne plusy dali
Wystarczy obniżyć akcyzę tak mówił Kaczyński gdy rządziła PO
05:42 dać piniadz, a obniżyć podatek to zupełnie dwie różne sprawy. Czego ty nie rozumiesz?
Wcale nie jest drogie 23:15. Normalne ceny, takie jak i wcześniej. Zarobki większe więc nie jest źle w porównaniu z tym co było jeszcze osiem lat temu. Wcale nie było taniej.
Najdroższy prąd w Europie, ceny wywozu śmieci jak w Niemczech, gaz jeden droższych, paliwo również... Ale nie. Nie jest drogo. Co z wami ludzie? Syndrom niewolnika?
Nie, po prostu tej Twojej drożyzny jakoś nie odczuwam 09:53. Owszem, ceny są wyższe ale i tak teraz na dużo więcej mnie stać niż kiedyś więc nie mam na co narzekać.
Misiaku, a ty tradycyjnie, brniesz w zaparte, przy okazji manipulując i przeinaczajac fakty...taka stara komunistyczna szkoła. Ale do rzeczy. Najwięcej wyjechało w latach 2004-07, zgadnij dlaczego, co takiego się wydarzyło w tamtym roku? Rekord, blisko 0,5 mln osób jednego roku, opuściło drugą zieloną wyspę bodajże w 2013 lub 14 roku, ciekawe dlaczego. I jeszcze jedna ciekawa statystyka...w 2016 po raz pierwszy wróciło do kraju o 1,5 tys osób więcej, niż w tym samym roku wyjechało. To zapewne miłośnicy dyktatury Kaczyńskiego. To ty też misiaku wyjeżdżałeś na zbiory z drugiej Irlandii? A więc powiadasz, że podcieranie cudzych tyłków, plantacje, zmywak, dla ludzi z niezłymi szkołami, nie jest upadlajace? O niewolniczych obozach pracy we Włoszech, też nie słyszałeś, a to jest moj wymysł? Wiem misiaku, że dla ciebie świat nie jest czarno biały...dla ciebie bywa też czerwony.
9.47
Myślałem że tu można czasami podyskutować na argumenty.Ale jak widać się nie da .Ja piszę o swoim doświadczeniu.A ty to o czym ci powiedzą.Nie dość że nie potrafisz uszanować zdania innych ludzi,to jeszcze ich obrażasz nie mając pojęcia kim są i jakie są ich zapatrywania.Wiem że faszyści tak mają.Gratulacje z wyboru drogi życiowej.Brunatny rządzi.Jak będziesz następnym razem mi odpowiadał to wysłuchaj przekazu dnia od prezesa.Na tym kończę i życzę mimo wszystko miłego dnia.Idź obrażać innych.
Później był kryzys gospodarczy tak od ok 2009.A późniejszy powrót? Słyszałeś o Brexicie?To był powód.Wiem bo tam byłem i rozmawialiśmy dużo z rodakami na ten temat.A jeżeli chcesz zasugerować wspaniałość rządów i chęć z tego powodu powrotu to przeczytaj sobie jak Wielką Brytania głosowała i pozbądź się złudzeń.I to są FAKTY a nie obowiązujący przekaz dnia.