z tego co wiem jest to szkodliwe, a montują wierzę zaraz za domami mieszkalnymi;( ciekawe kto wydał zgodę
nikt nie musi wydawać zgody, pis wyniósł operatorów do rangi BOGÓW, Ostrzegałem przed wyborami przed pisem i 5g
Myślisz że inny rząd postąpił by inaczej ? Byłoby to samo. To nie jest wina PIS.
oczywiście, rząd Polski by postąpił inaczej
w innych krajach się tak nie spieszą, trwają debaty, wiele miast np. we Włoszech sie nie zgodziło, u nas takiej możliwości niema bo to jest GÓWNO a nie demokracja, jak myślisz dlaczego tak sie spieszą !? jacy oni dobrze, jak się o nas troszczą żebyśmy mieli super zasięg i prędkości, nie bacząc na zużycie prądu a więc potężną emisję CO2 i rakotwórczość 5G.. a na szpitale brakuje i generalnie na wszystko
Jaki to jest rząd Polski ? Człowieku, postępu nie da się zatrzymać. Kiedyś ludzie też protestowali jak kładli linie energetyczne i co ?
nie masz bladego pojęcia o broni militarnej 5g gdzie zdalnie można zabić całą rodzinę jeżeli porównujesz podstęp 5g do linii energetycznych, przepchniety za coś łamiąc Konstytucje! nie kompromituj sie
To jest wina Twardowskiego, bo będzie miał łączność ze swoim kogutem
ekspert miażdży rząd ws.5g
Najgorsze to to,że teraz ludzie mają gówno do gadania,nie patrzą na innych ,tylko robią co chcą i z kim chcą.
Przyznaj, że czujesz się w tym wątku jak ryba w oleju?
Człowieku, ja niemam parcia na szkło chociaż mogłem mam to w dupie ! chce żeby moje dzieci żyły w normalnym kraju bez przestarzałj technologii rakotwórczej 5G w którą nas pchają za łapówki. Nie będą już miały takiego dziecinstwa jak ja w latach 80 ale powstrzymajmy chorych psychopatów jak ten brzoza > szatanistów podszywających się pod katolików.