Ta, przez to kawaliry wydziałowe sie wstydzo i nie chco przylesc bo mowio, że ich cudze baby bedo łobgadywac
Współczuję żonie...
Idziemy się nachlać i na kacu do roboty panowie koniec marudzenia na forum
Weźmy jeszcze dzieci i po jednym znajomym i skladka po 27,50
Widzę że wybory się zblizaja i kontrkandydat Pana Przewodniczącego się już udziela. Żałosne. Przypomnę ci tylko twoja liczba to 26.
A kto chciałby startować w tym bagnie, rozdają karty między sobą. Jak nic będzie świetna zabawa i atmosfera na 50 leciu WOM-u. Odechciewa się iść jak się to czyta...
Żałosny wpis człowieka, który nie ma nic mądrego do powiedzenia w temacie wątku.
A to ta impreza jest ze związków, bedzie kiełbasa wyborcza?
To pewnie jakis giermek 12.53 pomylił wątki. Właśnie takich inteligentów wybraliśmy fe, fe. Już tylko wybory i wybory, ciężko by było odejść od koryta i wycieczek.
Można się jeszcze zapisać bo byłem na zwolnieniu i u kogo, u grubego?
Bo myślą tylko o władzy i mają jakąś fobie o jakiś wyborach. A co kogo to teraz obchodzi? Tu piszemy o organizacji, imprezy Wydziałowej, nie związkowej, więc temat wyborów to temat zastępczy co by przykryć fakt, że niekoniecznie wszyscy się zgadzają z formą organizacji. Co niektórzy z tego związku mają wybujałe ego i myślą, że są pępkiem świata, żenada. Odpuszczam tą niby firmowa imprezę, szkoda czasu na spędzanie czasu z takimi ludźmi, mam Was przez 8 godzin dziennie, dziękuję wystarczy.
Popieram, ja też chyba zrezygnuję. Jaka ona firmowa przecież czytamy, że chodzi o wybory już jak zwykle będą agitować po kątach