Witam - 2 kazdego m-ca mam przydzieloną wypłatę 500, teraz ten termin przyoada na weekend, kiedy bedą wyplaty.
Z tego wzgledu ze przypada weekend bedą w poniedzialek tzn 3 pazdziernika
Pierwszego dnia kwietnia za cały rok z góry. Rok do roku.
Ten wątek ma obrzydzić PiS. Wy pracujecie a ja , dostaje 500+ za nic. Jeszcze gramatyka się kłania, czyli nic nie umie nic nie robię a mam pińcet+.
Na adoptowane dzieci też płacą. Bezdzietni mogą adoptować. Im więcej, tym więcej kasy będzie.
Ostatnio oglądałem nawet fajny film, taki młodzieżowy pt.: Nowszy model (2009) [Lektor PL] 1080p - CDA
500 kopiejek od Władimira ? Ale za co to 500, z jakiego tytułu ?
Zazdro? nie możesz mieć dzieci?Zegarek tyka...jest dużo sposobów np: in vitro ,zamiast śmierdzącego yorka zaadoptuj dzieciaka, stwórz mu dom, tylko pamiętaj że dziecko to nie to samo co kundelek a wychowanie to nie chodowla .
No i wtedy też dostaniesz 500.
Czy podołasz wyzwaniu przy obecnej inflacji? , nie sądzę. Najlepiej zajmij się swoim nudnym życiem i wspieraj DZIELNE mamy,bo dzieci to przyszłość.
Obecne male pokolenie nie potrafi same butow zawiazac, mamunie plecaki nosza i podwoza do szkoly, zalatwiaja zwolnienia z wf, od lekarzy na dyslekcje dyskalkulie byleby sie tylko bombelek nie przemeczyl. O czyjej przyszlosci ty mowisz. Ogarnij sie