Tak ? To niech później państwo nie wymaga od tych dzieci żadnego poświęcenia gościu 14:40.
Jakiego poświecenia? O czym mówisz?Od zawsze wiadomo, że patologia wychowuje kolejne pokolenia patologii. Jeśli już teraz macie wszystko za darmo, to ten styl życia będziecie kultywować zawsze i żyć na koszt podatników wy, wasze dzieci i wnuki. Takie to wasze poświęcenie. Powiedz jeszcze, że łaskę robicie biorąc wszelkie możliwe zasiłki z MOPSu, bo moglibyście brać tylko niektóre.Trzeba mieć tupet!
O jakie patologii Ty piszesz debilu ? Rodziny z dziećmi patologia nazywasz ? Pewnie sam nią jesteś.
Zazdrośniku? Ja ci nie zazdroszczę dobrobytu, który osiągnąłeś/osiągnęłaś własną pracą, ale nie mam zamiaru dalej żywić ciebie i twoich potomków.Nie myl pojęć. Rączki do d....y przyrosły?Do roboty i pracować na swoje utrzymanie.
Ja również pracuję a 500 plus traktuję jako dodatek i zwrot podatków. Tak, jesteś zazdrośnikiem bo się nie załapałes. Widocznie, kasa ważniejsza niż rodzina i dzieci.
23.26 po zwrot podatkow to do skarbowki idz i przestan ciagle pieprzyc o zazdrosnikach bo nikt tu nie zazdrosci twojej ulomnosci.
Pieprzysz to Ty 06:11. Pocałuj mnie tam, gdzie słońce nie dochodzi zazdrośniku. Pracuję a dodatkowo mam wsparcie w postaci 500 plus, jak każda normalna rodzina.
A Tobie zjadlo mózg tak nie mozesz przeżyć tego 500 +
A dlaczego ma się godzić z 500+ jeśli to z jego pieniędzy i na dodatek przeznaczane nie na to, co należy i komu należy.W twoje zarobione pieniądze(jeśli prawda, że pracujesz) nikt się nie wtrąca, ale jeśli ktoś jest twoim sponsorem, to ma prawo i nie dyskutuj.
KazikS. Następny z bólem tyłka. Polecam maść. Tylko Polacy tacy głupi. Powiedz Niemcowi, żeby zrezygnował z Kindergeld. Wyśmieje Cię.
prawo to masz płacić podatki i tyle 06:41 a nie dyskutować te twoje podatki to dosłownie 5-10% więc nie ujadaj tak
A ty masz prawo, a nawet obowiązek zarabiać na utrzymanie swoich bąbelków i odwalić się od podatków, bo są inne potrzeby w kraju, niż karmienia darmozjadów. Do roboty!Już! Tylko ciekawe kto przyjmie te damy, które się pozwalniały, gdy zaczęli płacić 500+??? Oj, będzie bieda...