pracuje i płace podatki i z 500+ nie mam problemu choć sam nie biorę a te "bombelki" kiedyś będą pracowały na twoją emeryturę a może co niektóre mogą ciebie nawet leczyć, myślisz że emigranci będą na ciebie pracować .Ja to bym jeszcze wprowadził Podatek bykowy bo życie dla samego jedzenia, picia i zbieranie gadżetów jest bez sensu .
Ja swoje dzieci wychowałem i wykształciłem bez twojej pomocy, to dlaczego ty oczekujesz na pomoc moją i innych?Niech się dobrze uczą twoje dzieci,a za opiekę lekarską dziękuje, bo mam 2 lekarzy i 3 pielęgniarki w rodzinie. Dam sobie radę.
Bąbelków to poszukaj w swojej wannie jak zjesz fasolki i będziesz się kąpał 08:02.
Roszczeniowe mamuśki i bombelky. Stały schemat. Na szczęście wpadła koronka i idiotki musiały się pochować z pociechami w domach. Jedyny plus tego zamieszania.
bąbelki ci do głowy uderzają ,kup sobie gumową lalę i sobie ulżyj bo to trzymanie bombelków jest niezdrowe
Pan Andrzej Duda na Prezydenta.
Ja i 17 osób głosujemy. Proszę też zagłosujcie.
Po co głosować?. Ja wiem że nasz mądry przywódca Jarosław Kaczyński nie pozwoli by wygrało jakieś kodziarstwo czy jacyś demokraci albo inni. Jestem spokojny
Zwolnia urzednikow, nauczycieli moze pielegniarki po pandemii a 500+ zostawia. Taka Pisia sprawiedliwosc niestety. Pseudoelektorat musi byc zadowolony. Chleba i igrzysk. Zenek zagra proste wino sie otworzy i wiecej do szczescia nie potrzeba. Brawo zwolennicy Pana K.
Najbardziej ujadaja ci co sie nie zalapali i przezyc nie moga czegos co w innych krajach jest normalne.
A skoro rodzina z dzieckiem jest patologia to ja nie wiem jak wy sobie wyobrazacie to dalej? Kim wy jestescie?
Ja pracuje , maz pracuje ,mamy dwoje dzieci, jedno niepelnosprawne. Nie pije, nie pale, nie mam nalogow. Hybrydy na paznokciach mialam raz w zyciu- na swoim slubie. Po kosmetyczkach, fryzjerkach nie latam, ogarniam sama siebie w domu, a przede wszystkim nie mam czasu. Bo pracuje jak moge aby wszystko pogodzic i chodze z dzieckiem na rehabilitacje. 500 plus przeznaczylam na konsultacje, terapie i pobyty w szpitalach. Ale dla was ujadaczy jestem darmozjadem, nierobem i patologia prawda?
Czasem mam wrazenie, ze jestescie bardziej patologiczni niz te karyny i brajanki... tak was zaslepilo to 500 plus na dzieci ze was nie razi ze podatki ida tez na alkoholikow i kryminalistow.
To cię podziwiamy ale pewnie tu chodzi o tych patoli stojących pod sklepem
Patologia to sobie i bez 500+ poradzi, zamkną im drzwi to wejdą oknem, a niektórzy jeżdżą po wszystkich rodzicach. Ja też pobieram 500+, choć za zwolenniczkę PiSu ciężko mnie uznać. My z mężem tez oboje pracujemy. Ogromna większość moich znajomych pobierających to świadczenie, to normalni pracujący ludzie. Owszem zdarza się że matka nie pracuje jakiś czas, przebywa na macierzyńskim/wychowawczym, ale to jej święte prawo zostać z malutkim dzieckiem jakiś czas w domu. A wy tylko patologia i patologia, szkoda...
dziecko należy niezwłocznie oddać do indoktrynowania w placówkach a matki do roboty potem się dziwią że rodzic w oczach dziecka służy tylko do kupowania gadżetów
Ale tak sie czuje bo jak 500 plus to patologia od razu. Teraz w czasach pandemii nie wiadomo ile kto popracuje bo ludzie traca prace, a to 500 plus moze sie okazac jedyna pomoca na zycie.
Tez nie jestem za rozdawnictwem, na Pis nie glosowalam, ale ta nagonka i wscieklizna niektorych jest po prostu zenujaca.