Ósmy wątek pod tytułem "500+". Nie wytrzymam. Nawet sie poszukać nie chce. Tylko kiedy i kiedy. Daj i daj.
500+ 16 będą płacić
w radio mowili że urząd Marszalkowski do 10 kazdego miesiaca robi przelew do mopsów ,gopsów na ten cel ,czemu wiec sa takie opoznienia dla nas
Najpierw wlókł się wątek kiedy rodzinne , a teraz kiedy 500+. A idźcie do roboty, to nie będziecie czekać i nie będziecie mieć czasu na klepanie tutaj, Wy.......paso ży Ty.
15.09 zazdrość d..ę ściska hahaha nie pasuje nie czytaj tych wątków są też inne chyba co nie
Tak . Na kątach Denkowskich.
jakas zazdrosna baba przede mna pisze,sama nie bierze 500+ to bol du.. sciska
W Ostrowcu to jakos pozno wyplacaja te pieniadze ale wszyscy mamy decyzje do sierpnia to ciekawe kiedy bedzie trzeba skladac tak jak o rodzinne we wrzesniu?
W dniu wypłacania 500+ prosimy Straż Miejską o liczniejsze patrole w okolicach sklepów monopolowych (całodobowych). To co sie czasami dzieje przechodzi ludzkie pojęcie.
Chora zazdrość 16:56.
DO ROBOTY PRÓZNIOKI JEDNE
Ludzie mają firmy to moga pisac o ktorej chca nierobie
Straszliwy szok, panuj nad emocjami człowieku, gdzie tam ordynarne słowa?
Wskaż jedno. Jedziecie z zazdrości, a jest czego zazdrościć.. pincet złotych nie wystarcza na utrzymanie dziecka, nie brałam bo za wcześnie miałam dzieci a jak was czytam to w szoku jestem jacy maluczcy zazdrośnicy.