Scyzoryk się sam otwiera jak się to czyta wychowałam dzieci bez mopsow zasiłków i pracowałam teraz młodzi to tylko żeby nie robić brać pieniądze wygody nie chce się słuchać!
Tak macie wszystko juz na kontach tylko ubrać się iść do banku scyzoryk się sam otwiera, ,,
Ma któraś 500+?
Tylko po emeryture niech tez do mopsu nie leci
Macie już pieniądze na koncie?
Proponuje wszystkim rzucić prace niech rząd pracuje i myśli skąd wziąść na wszystko a dług publiczny niech później spłacają te dzieci co brały 500plus
Szlak człowieka trafia jak się to czyta wychowałam dzieci bez mopsow i 500plus i pracowałam było ciężko ale moje pokolenie było pracowite z innym podejściem do życia a tu tylko kiedy alimenty zasiłki i tak się slizgac całe życie!
Wychowałam troje dzieci też pracowałam ale mnie nie trafia chyba Ci zazdrość ?
Gość 16.07 Nie porównuj czasów,kiedy ty chodziłaś do pracy,kiedy ty chowałaś dzieci,do teraźniejszości.Kiedyś każdy pracę miał,czy chciał czy nie praca była dla każdego,były babcie,które pomagały,miejsca w żłobkach i przedszkolach,były socjale w zakładach pracy.Niech się dalej szlag trafia!!!!!A ludzie nie będą się zrzekać należnych im świadczeń bo ciebie to wkurza.Nie bądź żałosna,zajmij się czymś pożytecznym a nie plujesz tutaj na innych.
Twoje pokolenie umiało pisać? Czy tak jak Ty? SzlaG.....