W dniu wypłacania chyba emerytur 15.56? Bo widzę co się dzieje pod sklepikami na Rosochach przy Sikorskiego, non stop towarzystwo 50+ i 60+.
A tak poza tym to forum nie jest oficjalną stroną Straży Miejskiej, to tam powinnaś/neś kierować tą petycję, nie na forum. I jeśli wypowiadasz się w imieniu innych pisząc "mieszkańcy" to powinny być podpisy tych mieszkańców. No chyba, że wypowiadasz się w imieniu innych bez ich zgody, czyli zmyślasz.
Ty mi nie bedziesz mowic co i gdzie mam pisac. Dosyc przepijania publicznych pieniedzy przez patoligie 500+
A ty 16.56 będziesz mówić Straży Miejskiej gdzie mają jeździć?? Hahaha dobre sobie. A jak masz z tym problem i spać ci on nie daje, to idź do Mopsu i wskaż im z nazwiska osoby, które przepijają pieniądze z 500+. A nie tu się produkujesz anonimowy rycerzu. Masz tyle odwagi w realu co w internecie?? Czy tylko kłapiesz, żeby kłapać i sobie ulżyć?
16:56- koniowi to zamelduj.
Chora zazdrość 16:56.
15.56 zgadzam sie, mamunie daja dzieciom te 500 a te przepijaja, gowniarze po 17 lat, trzeba to zglosic
Kiedy jest dodatkowy termin wypłaty 500+ gmina bodzechów
09.34, pod koniec miesiąca, a którego dokładnie to nie wiem, ale jaki problem zadzwonić i zapytać?
Do roboty,a nie liczyć na drapane darmozjady!!!