Życie piękne jest. Pozdrawiam nawet tych zazdrosnych i skrzywionych życiem!!!!!!
e tam. Wtedy trzeba by wziąć odpowiedzialność za swoje życie, a na plusach łatwiej jest. Jak coś nie tak zawsze można powiedzieć, że to wina rządu.
Tylko PIS i Korwin-Mikke wiedzą jaka jest rola kobiety w rodzinie.
PO wymyśla żłobki, przedszkola i na to chce wydawać pieniądze, żeby kobiety musiały pracować.
PIS daje 500+ na dziecko i kobieta ma gotować, prać, sprzątać w domu. Jak dawniej.
To jest tradycja a nie łażenie do obcych i praca za grosze.
Mąż jest od pracy.
W PO myślą, że kobiety są głupie i nie widzą o co chodzi.
Wiem że to co piszesz to ironia. Ja uważam, że kobieta powinna mieć wybór czy chce pracować zawodowo czy woli wychowywać dzieci bez pomocy żłobków czy niań,w najlepszym wypadku babć. Niestety wiele z nas nie ma tego szczęścia w postaci zaradnego mężczyzny. Za mało zarabiamy niestety. To 500+ trochę pomogło niektórym i dzieci dłużej mogą być z matką. I wg mnie ten program powinien zostać. Ja nie pobieram, ale wychowałam dzieci bez niczyjej pomocy. Mąż pierwsze kilka lat pracował i daliśmy radę a i dzieci nie poniewierałam po przechowalniach bo to nie bagaż. Mam nadzieję, że nadal rodziny będą otrzymywać tą kasę i więcej dzieci będzie miało szanse na pierwsze lata w domu. Nie uważam w ogóle żłobków i nie oddałabym tam dziecka.
To PO propaguje ideologię gender gdzie kobieta może czuć się równa mężczyźnie i może się spełniać zawodowo np jako operator dźwigu czy kierowca tira.
Gender, to wolność wyboru swojej kariery i roli w społeczeństwie zamiast historycznych podziałów na damskie i męskie zachowania społeczne.
Wg. PIS miejsce kobiet jest przy garach a męskie zawody wykonują tylko mężczyźni.
Dlatego zwalczają gender.
Nie mam na koncie i nigdy nie miałam.
Będziesz dzieci miała to kasa wpłynie. Taka kolej rzeczy.17;58 Pozdrawiam.
Nie każdy może mieć dzieci. Niby nazywają je złośliwie bombelkami ale tak bardzo zazdroszczą 500zł. Dzieci nie każdy mieć może ale podłym zazdrośnikiem już może być każdy.
Co przepiłaś, skoro nie dostajesz? Żeby mieć 500+ trzeba mieć dzieci, a ty ich nie masz.Menelowego póki co nie ma jeszcze, a i szanse nikłe, że będzie więc się nie napalaj.
Dzieci dorosły zanim wprowadzono 500+. Pracują, nauczone są szacunku tak do pracy jak i do pieniądza.