Jeśli jest tak jak piszesz Violet to znaczy, że nie potrafisz ekonomicznie zarządzać swoim budżetem. Z takim podejściem nigdy matką nie zostaniesz ale może to i lepiej...
Zanim ja będę miała wnuki to już 500+ nie będzie. Najgorsze, że moje dzieci i wnuki i ich dzieci będą spłacać czyjś dług.
Jakie 500!! 1500+ dodatki itd....prawie średnia krajowa idzie wyciągnąć co miesiąc. Pozdrawiam serdecznie*
Jeszcze tylko oddajta głos na pisiorów, a po wyborach bedzieta widzieć to co lichocka pokazywała w sejmie czyli faka. Tak sie robi debili w konia.
Mieli płacone za usługę, to teraz wykonać. Prawie jak te co stoją przy drodze i świadczą usługi.
Już w pracy? Czyżby kwalifikacje tylko do tej pracy miała? Przykre to, ale niestety niektóre kobiety nie mają żadnych kwalifikacji i tylko takie usługi jakie ty mogą świadczyć. Miłego dnia,życzę dużego "utargu".
Zapomnij. Szanuj Pana swego bo możesz mieć gorszego. Tylko PIS i Andrzej Duda. Każda myśląca/y zagłosuje na niego ja też . Zdecydowanie.
RAFAŁ TRZASKOWSKI PREZYDENTEM WSZYSTKICH MĄDRYCH POLAKÓW!!!!!!!!!! Głupi Polacy niech sobie głosują na kogo chcą, to bez znaczenia bo wygra Trzaskowski.
Ten wasz czaskoski to sprzedajnay folksdojcz że szkodą dla narodu polskiego !!! Zdrajca . Popłynie Czajką na zawsze
00.23 jak juz wytrzezwiales to przygotuj sie na wizyte u prokuratora w sprawie tego co napisales w tym poscie.
00.23 post dzis zgloszony do prokuratury, smaruj dupe bo pewnie posiedzisz troche
Obawiam się, że będziesz zawiedziona.
Wiecie co , mi jest najzwyczajniej w świecie przykro i nie z tego powodu ,że zazdroszczę.. absolutnie .. w końcu to dla dzieci, ale te wszystkie dodatki, trzynastki, bon wakacyjny, teraz jakieś dudowe dla bezrobotnych. Mam po prostu dosyć okradania mnie z moich pieniędzy, człowiek pracuje całymi dniami, szczypie się z każdą złotówka, dziesięć razy się zastanowi czy na pewno wydać.. a tu hulaj dusza, pieniądze weźmie,nie myśli o niczym,żyje chwilą, od przelewu do przelewu.. masakra.... Jest mi po prostu przykro. Tyle.
Dokładnie, masz rację. Ja biorę to 500+ na młodsze dziecko, ale widząc jak ceny rosną to wolałbym czasy sprzed tych 500+. Może ci co mają pięcioro dzieci i jeszcze jakąś kasę wydrą są za. Ja wolałbym godziwą zapłatę za moją pracę. Jakieś perspektywy dla kobiet, dla których nie ma tu pracy. Bez grupy jest cholernie ciężko znaleźć coś żeby zarobić a nie tylko praca dla zasady i wyjscia z domu. To rozdawanie nic dobrego nie wróży. Jednak tak szczerze już wolę żeby tak zostało, niż znów wróciło PO. Póki co nie widzę alternatywy dla obecnego rządu niestety.
Nie będzie prezydentem Trzaskowski 00:19. Połowa wyborców go po porostu nie trawi, więc o jakich wszystkich Ty piszesz ?