500 plus nauczycieli nie satysfakcjonuje. "Może wystarczy na myszkę do komputera"
I po co ta prowokacja??
To nie prowokacja. To wkurwienie i rozżalenie
Po co im to 500 zł,? Nie ma komu dać? Tysiące biednych dzieci nie ma komputerów. Dopiero dostali podwyżki... ten rząd musi upaść skoro tak łatwo daje się podejść i lekką ręką sypie kase w błoto.
... tysiące "biednych dzieci" może sobie samemu kupić komputery, bo od kilku lat co miesiąc biorą 500+
i to za 500zl mozna kupic niezlego uzywanego laptoka
jaka prowokacja, przecież ta kobieta, to Wanda Kołtunowicz, szefowa świętokrzyskiego oddziału Związku Nauczycielstwa Polskiego. Czytaj tekst z linka.
Nie pasuje? nie brać.
Adolf zluzuj majty.
To 500+ jest śmieszne ale z drugiej strony nauczyciele mogą prowadzić zajęcia ze szkół.
I ze szkół powinni je prowadzić.Niema śmiesznych pieniędzy.Są tylko duże i małe.Dają 500+ to dobrze że tyle dają.Braknie kasy to nikt i nic nie dostanie.Nauczyciela nie obchodzi czy w rodzinie z trójką dzieci każde ma swój komputer.Tam jest problem.
Rodzina z trójką dzieci dostaje na nie ponad 2 000 zł miesięcznie, spokojnie może komputery im nabyć.
Choć z drugiej strony nie wiem po co im na raz 3 komputery, jak na bank każde dziecko ma telefon i może na nim odbywać zajęcia.
Niech nauczyciel spróbuje na telefonie.
1500 jak już.
Ty serio masz dzieci? rodzinne się nie należy? fakt że źle napisałem powinno być prawie 2000.
500x3=1500 wg moich obliczeń. Wspomóż się kalkulatorem...
Rodzinnego nie bierzesz na trójkę dzieci?
nie
Rodzinnego nigdy nie brałem bo się nie należało. Trzeba mieć naprawdę niskie dochody. Sama kwota rodzinnego jest i tak śmiesznie mała.