Dawać wypłatę nauczyciela i damy radę.Bo my mamy 40 godzin tygodniowo a nauczyciel 20.
20:35 a to przypadkiem nie są twoje dzieci?Ucz je sam,jak tak wolisz,ale kasę jeszcze za to chcesz?? Współczuję dzieciom...
A czy przypadkiem nauczyciel nie dostaje pensji za nauczanie Jego dzieci? A w ogóle to myszki tak podrożały?
A nauczyciel co zrobi? Swoją drogą nie posyłamy od marca i jakoś nie widać raczej strat z tego powodu.
Sadziszy po pisowni... ?
To może konkretnie ?
Czy tylko jak zwykle bajdurzysz ?
Powinni wstrzymać 500+ dla dzieci na miesiąc i za to kupić każdemu nauczycielowi sprzęt.
Rodzice uczą dzieci w szkole, a oni maja czelność prosić o jakieś finanse.
Dlaczego ja nie romumiem, co ty napisałeś?
Widocznie jego rodzice nie uczyli dzieci w szkole i nie prosili o jakieś finanse :) haha
haha gdzie uczą?
20:33???????
Tak ciężko pojąć, że Gość się pomylił? Przecież zapewne miałna myśli, że rodzice uczą w domu.
Chyba się nie pomylil, bo tak to powinien skorygować. No chyba, że jego rodzice też go uczyli w domu, ale nie bardzo im się chciało.
Ja za żadną kasę nie chciałbym uczyc tego wrzeszczącego bydła i te roszczeniowe tepe mamunie. zenada
No jakbyś miał prywatną szkołę z pewnym prestizem i pewnymi zasadami to czemu, nie? W państwowych tylko dają sobie na głowę wchodzić.
Zapraszam na tydzień zdalnego nauczania mojego przedmiotu. Może Państwo zobaczą jak to wygląda?
Skurwesyny po 20 godzin pracujo a madki muszo tyrac na mopsie
Kultury buraku! 11:58.