Ta, zaraz zostawiam dom i dzieci i zasuwam do roboty za 1,7zł bo mąż ma dwie lewe ręce i ty tak chcesz. To ja idę bo tych 500+ mi nie dasz. Chce ci się takie bajki opowiadać z rana?
No wiesz, z dwojga złego... Na tej zasadzie tylko wygrał wybory. Lepiej już żeby pan śmieszek był prezydentem niż Trzaskowski. No i doradcę ma wybranego wśród najlepszych, zapewne po długiej selekcji. Wg mnie wszystko gra.
Jestem za, pod warunkiem, że podobne programy zlikwidują a większości krajów Europy.
Co na to zmanipulowany ciemny lud spod znaku PO. Piorą wam mózgi te polskojęzyczne antypolskie media typu TVN, ONET,GW, WP i inne szmatławce
07:28 - wg Ciebie ludzie spod znaku PO to zmanipulowany, ciemny lud, a zatem ludzie spod znaku PIS - to "inteligenty", które na nich głosowały? Tylko zważ na to, że właśnie na nich głosowali ludzie w przeważającej części z wykształceniem podstawowym i zawodowym i to ma być właśnie to społeczeństwo oświecone i jasne. Koń by się uśmiał!
07:28 - przynajmniej oglądając TVN, ONET,GW, WP i te inne jak piszesz, to można przynajmniej wiedzieć i wypośrodkować sobie opinię co dzieje się tak naprawdę w naszym kraju, a skupiając się tylko na TVP, która manipuluje faktami, to faktycznie można mieć spaczony obraz rzeczywistości. Tak więc dalej oglądaj tą swoją narodową telewizję i coraz bardziej otaczaj się kokonem nieprawdy i bzdur - skoro Ci tak dobrze w tym Twoim zamkniętym świecie.
Gościu z 7:28 musisz przyznać, że ten zmanipulowany ciemny lud spod znaku PO bardziej realnie myśli, widzi, przewiduje i ma znacznie więcej do powiedzenia niż Ci co skupili się na TVP. Zresztą widać to nawet na tym forum, gdzie powtarzane są utarte regułki i wypisywane za każdym razem jak mantra.
Wg statystyk? Wskaż mi owe statystyki albo przestań powielać gów..o prawdę.
500+ to porażka, ale jest plus tego. Za kilka lat się okaże, że ilość niewolników wzrośnie i kapitał zachodni będzie mógł przebierać w niskoetatowych pracownikach. Ciekawe czy taki był plan Pisu.
09:40 koń się z ciebie śmieje.Tak -na PiS głosowali ludzie z wykształceniem podstawowym bo PO o nich zapomniało. Dbali tylko o Jandy Lisy Środy i o LGBT. A ludzie wykształceni głosowali na ludzi z PO z wykształceniem podstawowym bo takimi się lepiej steruje.
wyniki badań wgl mnie nie dziwią, wszak zdecydowana większość osób pobierających to świadczenie normalnie pracuje. Tylko i wyłącznie barany myślą, że jest na odwrót :)
0946 zobacz jak cie robią w bambuko
12:04 Co ty pierdolisz?
pisolsztyn? o kurde.. nie wiedziałem, że na takie bzdury idą pieniądze podatników. Goebbels zazdrości.