tak mają słabe wzorce, które później przejmują i kółko niezaradności życiowej się toczy
oj bredzisz i tyle powtarzasz slogany .
slogany? to popatrz na rodziny gdzie domeną jest bezrobocie. Ile dzieci z takich rodzin ma normalną, wysokopłatną pracę?
a ile z normalnych rodzin zarabia minimum SOCJALNE .Znam takich co z rodziny patoli pokończyli studia kwestia motywacji i tu powinna wkraczać szkoła jeśli rodzice są niewydolni .
Nie wiem ilu z normalnych rodzin zarabia minimum socjalne, bo nie obracam się w takich kręgach "normalnych". W mojej rzeczywistości nikt z normalnej rodziny nie zarabia poniżej 1,5x minimalnej, a większość to 2-3x.
To co się udzielasz w temacie 500+ .
Jestem sobie taka samochwała dzieci nie mam za to za to dwa yorki po domu lata.
Kto powiedział, że nie mam dzieci? Co ty się udzielasz w temacie, skoro więcej bierzesz niż dajesz do tego państwa?
Jestem sobie taka pała, co nie jedną patologie wychowała.
I tu współczuję Twoim dzieciom. Skoro dzieci przejmują wzorce, to Twoje będą tak samo jak Ty bez żadnego wykształcenia. Już lepiej chyba być bezrobotną, ale choćby z maturą, niż zasuwającą z miotłą na ulicy po podstawówce... Po Twoim wpisie mam wątpliwości, że choćby podstawówkę skończyłaś. Nawet 10latek wie, że zdanie zaczynamy WIELKĄ LITERĄ i kończymy kropką. Wyrazy współczucia dla Twoich dzieci, jednakże 500+ Im się należy. Rodziców się niestety nie wybiera.
Co tu dajesz porownania do jakichs lewackich krajow. Tu jest Polska.
8.10 czyli praktycznie wszedzie jest to 1/10 najnizszej krajowej i to w wiekszosci na kwartal takze w Polsce socjal na dzieci powinien byc w wysokosci 196 zl na trzy miesiace. Do roboty.
09:11 do szkoły baranie
9.52 baran to dmucha twoja starą przyglupie, do roboty
07:06
Jak przejmą moje wzorce to nie ma czego współczuć. Fajnie mieć dzieci, które skończą studia zasadnicze, później podyplomowe i będą zarabiać te 12tys. na ten moment. Życzę twoim tego samego.
07:06 aha... I to wszystko na miejscu, w Ostrowcu, bez tułaczki za pieniądzem za granice.
09:53 powiedz kto cię spłodził to cię pomszczę -BARANIE DO SZKOŁY
10:06 spiersalaj tłuku, bo widzę, że Ty jesteś dzieckiem kozy i psa.