Tylko dzieci urodzone od 1 stycznia 2016 mogą otrzymywać świadczenie. Ma to na celu wspieranie rodzenia nowych dzieci - inaczej nie ma motywacji.
Lepiej tyko dla dzieci urodzonych po 2021. Inaczej nie ma motywacji. Poza tym to powinni wprowadzić menela+ i sprzątaczke+, aby menel mógł godnie pić, a każda rodzina mogła wynająć sobie sprzątaczkę z godnością.
I darmowe niańki by dzieckami sie zajmować i darmowe kosmetyczki dla Madek bo muszą wyglądać. Jeszcze zakazać taniego alkoholu by był tylko drogi bo drogi to lepszy i mamy Polske marzeń
Europa Polsce będzie zazdrościć takiego dobrobytu :D
Moja ulubiona seria watkow.
cos sie uczepili tych madek jak na mordercow na więżniow dajeta podatki i inne tam to wam szkoda na dzieci
Madki mają postawę roszczeniową - taka prawda. Dramat ludzi zeby taka madka być a ty je porównałeś do morderców i zdrajców stanu
Na swoje dzieci mi nie szkoda. Dzieci nierobów finansować nie chce.
Ty jakaś sierota nawiedzona jesteś? Współczuje. Bierz coś na sen i znajdź jakiś inny sposób na samorealizację. To forum nie jest najlepszym pomysłem. Gdybyś stawiała kropkę na końcu zdania można by się nabrać, że więcej osób miało, nie miało MADKI a tak zdradzasz się, że jesteś tu sama. Miłego dnia po kolejnej zarwanej nocy. A 500+ jeszcze długo będzie cię bolało.
niwiem o czym ta osoba pisze 00-08 ale chyba ublizacie wszystkim madkom zastanowcie sie co piszecie bo 500+każda MADKA bierze czy jest lekarzem czy pracuje w Mops itp..... do ukończenia 18 roku życia dziecka więc w czym problem
W tym że ta matka co nie pracuje bierze a nie dokłada się.
PiS ma to w swoim programie. Czekają tylko żeby Duda wygrał i potem podpisał
może i menel godnie pić ale ale osoba zarabiająca 5.000 na mc zatrudni sprzataczke menel da zarobić w sklebie a a pani domu da prace dla bezrobotnych i się ruwna
Wreszcie się skończy
Twoje ujadanie tepoto00:40
Czytają wpisy na tym forum utwierdzam się w przekonaniu: Ś. P. Prymas Józef Glemp miał rację mówiąc,, przypadkowe społeczeństwo".
Ja prdl... Naucz się pisać bo nawet temu menelowi rÓwna nigdy nie będziesz.
Bardzo dobrze. Tak powinno byc od razu.