Na Białorusi jest podatek od nierobienia, jak nie wykazujesz dochodów a się utrzymujesz musisz zapłacić podatek i u nas powinno być podobnie :)
tak twierdzi główny ekonomista banku PKO Marcin Mrowiec kolego masz rację czytałem jego wypowiedź wprowadzić w Google tylko wpis 600 plus dla pracujących i znalazłem tego pana wypowiedzi ciekawe czy taki program jest możliwy do zaakceptowania
jaka powinna być kwota podatku od tego dochodu to u nas musiała by być wprowadzona ustawa
Najlepszy byłby dodatek do każdego gospodarstwa domowego.
Najlepszym rozwiązaniem nie jest żaden dodatek, tylko zwiększenie kwoty wolnej od podatku.
W Polsce jest na jednym z najniższych poziomów w Europie.
W kampanii 2015 obiecywał zwiększenie tej kwoty obecny prezydent, ale to była zwykła kiełbasa wyborcza.
Z czegoś trzeba wspomóc elektorat, któremu się wszystko należy :) jak i samym rządzącym.
ja to bym wprowadził bykowe dla starych kawalerów z kotem
Ja to bym wprowadził pracownicze dla każdego kogo dorosłe dzieci nie pracują
Ja wprowadziłbym podatek od idiotycznych wpisów na forum i szerzenia bezmyślnej nienawiści.Co wy chcecie od Kaczyńskiego?Nie ma bardziej uczciwego polityka od niego.Czego sie dorobił będąc politykiem?Najtańszy garnitur,stare buty,żadnych malwersacji,standardowy dom.Uwielbiacie gejów i lesbijki a czepiacie sie starego kawalera.Każdy ma prawo do wyboru stylu życia.Mnie nie obraziło jego ostatnie wystąpienie.Zdradzieckie mordy-tak wyraził sie jakiś czas temu z mównicy sejmowej.Ale nie słyszał nikt z was ,kiedy Kaczyński szedł na mównicę,jakiś pajac platformersowy krzyknął-pozdrów brata.
Jak ciebie stać to mnie tym bardziej. Możesz mi wierzyć albo nie, ale żebyś mnie dogonił finansowo to musiałbyś się zapisać do Pisu i zacząć kraść z nimi.
Widzę, że jedna i druga strona ma zryte berety. Nie chodzi o to, kto więcej, a kto mniej ukradł. Chodzi o to by w ogóle nie kraść. Jak tak patrze i czytam to nie widzę specjalnej zmiany nawet jak przyjdzie ktoś nowy, bo rewolucje zaczyna się w swoich głowach, a tu widzę problem z logicznym myśleniem. Tego nie da się wyleczyć niestety.
12.32 zostaw mail, trzeba zglosic twoje informacje na milicje