Ja nie zmuszam cię do chodzenia bez maski, więc ty nie zmuszaj nikogo do chodzenia w masce.
Przez takich jak Ty 20:43 jest coraz więcej zachorowań.
20:38.sensownie i mądrze.
Skoro czytasz to co piszą "taborety" i twierdzisz jednocześnie, że ich teksty trafiają tylko do "takich samych prostaków" to kim ty jesteś ?
Taboretem czy prostakiem ?
A może obie opcje naraz ?
PS. Czy po tym jak już Niedzielski cię "wyszczepi" to nadały będziesz musiał chodzić w masce ? Przecież szczepionka miała rozwiązać tego typu problemy ?
22:02 - tak wchodzę tu aby poczytać, ale na pewno nie takich wpisów, jakich jesteś zwolennikiem, co zresztą potwierdzasz swoją wypowiedzią. Mnie byłoby wstyd wstawiać się za takim "pustostanem", który zaśmieca to forum.
Skoro już jest to forum, to powinno służyć mieszkańcom, a nie takim dzbanom, które chcą się popisać, nie mając nic wartościowego i treściwego do przekazania
Ot, przykład pełnej empatii wypowiedzi inteligentnego i oświeconego ostrowczanina, którego głębokie przemyślenia ubogacają nasze forum.
Ale mam dla ciebie zła wiadomość- nie ty decydujesz kto i co może pisać na forum
Sądząc po tonie twojej wypowiedzi - najwyraźniej jest to powodem twojjej narastającej frustracji ale my tu tobie nie pomożemy :)
PS. już cie "wyszczepili" ?
22:52 - denerwują mnie takie przepychanki słowne, co mogę skomentować: powiedział, co wiedział i nie ucz ojca jak dzieci robić, nie krytykuj innych i nie oceniaj, jak nie znasz osoby, a wtedy nam wszystkim będzie się żyło lepiej i myślę, że Tobie również. Daj sobie spokój ze swoimi komentarzami i nie udawaj błyskotliwego, bo po prostu jesteś upierdliwy.
To po co wchodzisz na forum i zamęczasz nas swoimi frustracjami ?
A tak przed jednymi i drugimi wyborami przyklaskiwali kandydatom, popierali, głosili wyborcze hasła, chodzili na spotkania, no i zagłosowali na wybranych - niby tych najlepszych, a teraz nie chcą słuchać właśnie tych, co im tak kibicowali, z wyboru których tak się cieszyli i nie chcą nosić maseczek, nie chcą się szczepić - czyli co? Już wybrańcy nie są Waszymi guru, przewodnikami, tatusiami dobrej zmiany i nie w smak Wam, że Was do tego zmuszają? Skoro 500+ ; 300+ smakuje to i innym zasadom trzeba się podporządkować i brać przykład z nas emerytów. Dostaliśmy 13. i dostaniemy 14. emeryturę, to i maseczki przebolejemy.
17:39 - większość będzie ubolewać nad tym Twoim wpisem, bo doczekaliśmy się szczepionki na koronawirusa, ale tej na głupotę niestety jeszcze nie ma. A szkoda.
17;39 tak trzymaj.To Ty masz rację
Dlaczego Twój adwersarz powołuje się na większość?18;37 zrobił badania?