Możesz chodzić w burce jak Ci się choinka nie podoba :) "Warto pamiętać o tym, że islam, judaizm i chrześcijaństwo to religie, które mają wspólne korzenie."
14:11 może twoją rodzinę dosięgnie niemożność mieć dzieci?
Będą miały emeryturę w 67 latach.
Nie każdy może mieć dzieci i są różne przyczyny medyczne.
,,Nie śmiej się dziadku z czyjegoś przypadku ,bo dzisiaj moje,a jutro twoje" i karma wraca.
o co spor? bez dzieci nie ma przyszlosci i kazdy,, glupek' to winien wiedziec
I tak samo powinny być uznane na sekty, anie religię.
22 46 a co ma PIS do dzietności. To pokolenie usłuchało guru który mówi RÓBTA CO CHCETA.
Nie mam zdania. Ze swojego doświadczenia wiem że kobiety które spotykałem chciały ze mną dziecko, mimo że wcześniej mówiły że nie.
Może więc w czym innym rzecz.
Nie uwierzę że chodzi o to że w tym kraju jest źle.
W Ugandzie jest gorzej.
A średnio na parę przypada 9.7 dziecka
To, że któraś mówiła do ciebie: "dziecko", to nie znaczy, że chciała mieć z tobą dziecko
Ja tam z zasady nie gustuje w mamuśkach po 30tce.
Nie chce się od takich nabawić chorób weneryczno-geriatrycznych.
W Ugandzie nie ma antykoncepcji.
Jest i to finansowana przez kraje pierwszego świata.
Łatwiej tam o tabletki niż o wodę pitną.
Chyba że w tym problem że nie ma jak tych tabletek przepić
16.30 ma i to duzo bo zadluzyl budzet na debilny program 500+ ktory mial zwiekszyc dzietnosc
16:30 Co ma Pis do dzietności? a to, że próbuje ją zbudować na imigrantach z bliskiego wschodu.
Paradoksalnie przez 500plus i bezrefleksyjne rozdawnictwo pieniędzy "dla wszystkich" PiS przegra najbliższe wybory.
Więcej do powiedzenia ma guru z ambony nie koniecznie mądrych. Róbta co chceta padło kilka razy w latach dziewięćdziesiątych większość osób między 20-30 rokiem życia nawet nie zna tego chasla. Coś musiało cie wyjątkowo skrzywdzić. Może oglądanie tvpis
Wracając do tematu to jak w/g niektórych /nowocześnie oświeconych/ mamy pięćdziesiąt kilka płci to która z nich może i chce mieć dzieci?
Z niektórych wpisów wynika, że wszystko jest cacy - świetna opieka ginekologiczna i pediatryczna, żłobków i przedszkoli w bród, mieszkania tanie, tylko te KOBITY jakoś tego nie widzą.
KOBITY winne. No, ale w tle jest wina Tuska, jakżeby inaczej.