13:26.Dziadzia, byłbyś uprzejmy coś dla mnie zrobić? To spier.......aj na drzewo ze swoimi pseudomundrościami. Dlaczego nie podpisujesz się swoim właściwym nickiem, zgodnym z rejestracją na forum? Taki mały kombinatorek z ciebie:))) Czegoś się wstydzisz?
A odp....ć się od kobiet Polek.Macie teraz Ukrainki które rodzą ale sobie nie powolą za wiele rządzić sobą.
I mamy jeszcze tych z pozwoleniami na pracę z bliskiego wschodu. Tutaj ich ściągają w tysiącach już.
Hehe i wychodzi kto ruski troll i nie ogarnia polskiego. Marna to była dowalić Polskim kobietom. Ale przynajmniej IP się zapisało i można będzie zgłosić :)
20:12.Twoje IP też się zapisało, tłumoku i właśnie je zgłaszam, bo nie znasz polskiej gramatyki, czyli jesteś ruskim trollem.
Do kogoś tam na stronie nr 4. Oglądałem kiedyś takie różne debaty z "przedstawicielami" róznych religii - na angielskim YouTubie. Konkluzja była taka, że najmłodszą religią jest islam i zarazem najmniej ucywilizowaną. W Islamie chyba nie ma "najwyższego urzędu nauczycielskiego" - odpowiednika papieża? Dlatego każdy sobie rzepkę skrobię... W jedym angielskim filmie pokazywali Polscę i się nabijali tam z czegoś. Z drugiej strony to z anglików nie można się ponabijać ? Napewno wiele rzeczy możnaby znaleźć z których możnaby się pośmiać - pośmiać się z Anglików.
W UK w XXI wieku w łazienkach mają krany do wody ciepłej i zimnej bez mieszacza. Może to nie temat do nabijania ale świadomość że tak jest trochę mnie zaskoczyła. Co do religii to z tego co kojarzę nie tylko w najmłodszym islamie nie ma instytucji analogicznej do papiestwa. W judaizmie jest podobnie choć to najstarsza z religii monoteistycznych. Może się to komuś podobać lub nie ale to jednak chrześcijaństwo jest bezkonkurencyjne w porównaniu z tymi dwiema choć korzenie faktycznie mają wspólne.
Masz! Zapisz sobie jeszcze ten. Na drugi raz natomiast, to naucz się sam języka polskiego, bo z Twoją znajomością to jesteś tutaj najbardziej ruski niż polski.
Powinno być jak swego czasu z niezaszczepionymi. Kobieta bez potomstwa do pewnego wieku? To ciach. Ograniczenia w korzystaniu z dóbr społecznych.
Socjale tylko dla zaszczepionych. Ignoranci won
12:31 ta teraz ci po szczepieniach są bardzo zadowoleni i co jak wyszli na tym?