Siedzicie całymi dniami na forum, a trochę wiedzy ekonomicznej jednak by się przydało. W TVP raczej nie usłyszysz o tym:
Kolejna kasa-2 mld PLN na kurwizje,a na onkologię nie ma https://wiadomosci.onet.pl/kraj/sejm-odrzucil-weto-senatu-miliardy-dla-mediow-publicznych-czekaja-na-podpis/x7lsvtk
Najlepsza. I ciągle jej oglądalność rośnie a waszej niemieckiej telewizji spada, frajerzy :)
Ciemniak gorzej będzie jak ty albo ktoś tobie bliski zachoruje. Pomyśl wtedy ciepło o Kurskim i lichockiej. Ona już pokazała gestem co mysli o Polakach.
O...to tak jak w przypadku poczytności Gazety Ostrowieckiej...a może i poczytalności. Kto by się tam w tym połapał.:))
Ooooooo..... Niemiecki portal. Temu oczywiście zależy na jak najlepiej rzedzonym kraju nad Wisłą.
Poza tym wycena - jak słyszę, że wartość jakiegoś zakłady jest taka, za ile ktoś chce dać, to przypomina mi się Lewandowski co sprzedawał fabryki za cenę jednej maszyny. Jak chcesz to ja mogę wycenić ci twoje mieszkanie na 10 tys. No i jak? Sprzedasz mi?
Sprzedaz mi ciołku czy nie sprzedaż bo jak nie sprzedaż to nie gadaj ze sprzedaż. To jak sprzedaż czy nie sprzedaz
Przestań żyć przeszłością. PO już nie ma. Została tylko jedna banda złodziei zamiast dwóch.
Ciemniak pamiętaj jak zachorujesz to nie idź do lekarza. Włącz TVPis.
Szubrawcy pis Patologii zamiast na LECZENIE RAKA DALI na Propagandę pisu.2 mld
Pierdolnij się w ten OTUMANIONY OSZUKANY LEB Debilu pisu
Wyborco jedynej słusznej. Dlaczego siedzisz cicho i nie przyznasz, że te zarobki są oderwane od rzeczywistości? Albo przyznaj, że jest OK.