Dzień dobry
Ludzie co się z wami stało!?.
Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji Mariusz Kamiński podjäł decyzję oddaniu hołdu Ofiarom Katastrofy Smoleńskiej.
Włączeniem syren alarmowych.
Skutki pandemi 2 lata zrobiły swoje.
Minister oderwany od rzeczywistości.
Większego absurdu już chyba nie widziałem.
Mam nadzieję że nasz Prezydent Miasta przemyślał decyzję.Rozsądek
w ostrowcu nie bedzie
Co z tą Polską? Kto nami rządzi?
12 lat Podziału.
Pomysł na upamiętnienie ofiar Katastrofy Smoleńskiej Syreny Alarmowe. Niestosowanie do panującej sytuacji.
Chyba łatwiej teraz wymienić miasta, w których zawyją syreny. 5%, 10%?
Decyzja porażka, mam nadzieję, że u nas nie będzie
21:33 w punkt/ Syreny niech przypomną, kto toczy wojnę nie od dziś i nie od dziś robiąc krzywdę naszej Ojczyźnie :(
Tylko... dlaczego akurat po 12 latach? Jest na to jakieś logiczne wytłumaczenie?
Tak. Syreny kojarzą się z ostrzeżeniem , żebyśmy nie bagatelizowali tego, co nam zrobiono i czego kontynuacja dzieje się, by nas zniszczyć, suwerenność i godność narodu. Ta wojna nas dzieli i rani coraz dogłębniej. A jeszcze jakby było mało...można się spodziewać, że propaganda tus-russ jutro przekroczy wszelkie granice :(
Jest też druga strona. Praca psychologów nad traumą uchodźców jest bagatelizowana... W tym aspekcie to jest nie fair. Na prawdę trzeba wyć jak podczas ataku bombowego??? Nie da się inaczej?
Tak jak alert. Będą przekazywane Ukraińcom sms-y. Oni zrozumieją. Ich Prezydent dużo mówi na ten temat
Rozumiem, że w tym roku musi być z pompą, bo tak chce góra. Ok, nie kopie się z koniem.
22.20
Jak można rocznicę śmierci odchodzić z pompą?!