Teraz kobieta musi urodzić płód z wada letalna bo tak polecił stary kawaler; stary ramol nie zdaje sobie sprawy co to jest cierpienie i trauma jaka ta kobieta przeżywa.
07:42, chciało ci się, publicznie robić z siebie błazna?
7:24 reżim sanitarny wskazany ,pocałunkiem przenosimy covida , dlatego się nie całuje w dzień Kobiet
Piękny Dzień
Kobiety zasługują na szacunek
Polscy faceci są OK(w większości)
Mnóstwo kupujących w Biedronce i Kauf
Kwiaty tanie jak,,barszcz"
Wszystkiego co dobre dla wszystkich kobiet a zdrowia szczególnie
09:10. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć.
Jestem dziadkiem i zgadzam się z 09:10. Jednocześnie jestem pełen obaw czy moja kobieta kiedyś nie zechce stać się mężczyzną. To dziś staje się takie modne. Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich Kobiet!
Takich życzeń , jak te od dziadka z 9.23 to nie chcemy. A kobieta twoja, bo kupiłeś ją w sklepie z agd?
Każdy zasługuje na szacunek cały rok, kobiety i mężczyźni. No chyba ,że ktoś jest takim szowinistycznym dziadkiem, nie szanującym kobiet, a to i pewnie mężczyzn też. To takie dziadki to nie.
Niektóre wpisy nie są Ok np.wpis z9;10 , który prowokuje pisząc ,,dziadku" jednocześnie sugerując ,że mój szacunek dla Pań jest tylko w tym dniu
Nieładnie gościu.Mam nadzieję , że Ty jesteś wobec kobiet kulturalny cały rok
Emerycie - i te kwiaty z biedronki tanie jak barszcz - rewelacja - brawo!
A czy wściekłe macice to tez kobiety?Bo juz się pogubiłem.Oczywiście wszystkiego najlepszego dla prawdziwych kobiet.