9 49
takie i podobne ,,zyczenia' jakis ,,kulturalny' gosc wpisuje w kilku watkach.Zapewne z,,elity"?
Nie do wiary, że można nie mieć tak za grosz wyczucia. Ostrowiecki MOPS zawiesił dziś w Galerii Ostrowiec darmowe podpaski. Do tej inicjatywy dołączyły jeszcze: Lokalne Centrum Wolontariatu i Fundacja Aktywnych Mam. O co chodzi? Kulczyk Foundation przeprowadziła badania, z których wynika, że podobno aż 19 procent kobiet dotkniętych jest ubóstwem menstruacyjnym. Czytełem dwa razy, bo nie mogłam zrozumieć, że takie głupoty ktoś wymyśla. Te kobiety nie mogą sobie pozwolić na zakup środków higieny takich jak podpaski czy tampony. I w odsiecz tej biedzie pospieszyły ostrowieckie działaczki. Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.
18:08 jak MOPS daje to społeczeństwo krzyczy ze patologie sieją jak nie daje jeszcze gorzej.Ile to juz wątków i złych wpisów było.Wyzywania i ubliżania korzystającym z pomocy MOPS-u.Czy znamy nasze jutro-nie.Mozemy my potrzebować tej pomocy.Wiec dziękujemy paniom z MOPS-u za ich wszelka pomoc
Do 18:08 najpierw okraść naród a potem robić badania jak bardzo jest biedny. To tylko postkomunistyczna, cyniczna oligarchia taka jak imperium Kulczyka potrafi.
I po 8 marca a już jutro najpiękniejszy dzień roku czyli 10 marca - DZIEŃ Mężczyzn