Darmowe autostrady - pewnie wejdzie nowy podatek drogowy + podatek paliwowy
Darmowe leki - pewnie wejdzie dodatkowy podatek na leki oraz suplementy które nie będą wypisywane na receptę.
800+ pewnie podwyższenie vatu na produkty pielęgnacyjne
Dziękuję
Ja już dawno straciłem wiarę w ten naród.
W Polsce jest najwyższy VAT na artykuły dziecięce, więc 23% z 800+ trafi z powrotem do budżetu.
Na artykuły dziecięce typu, wózki itp jest chyba 8 %. To może warto zrobić zerowy na wszelkie tego typu artykuły niż rozdawać pieniądza.
Dojebac wyzsza akcyze na szlugi i gorzale, a paliwo po min 10 zl bedzie
A może tak kazdemu jak leci dać po 10 tys
Ciekawi mnie ile by kupili glosow za taka stawkę
https://www.rp.pl/polityka/art38479461-koalicja-obywatelska-sklada-w-sejmie-projekt-ustawy-o-waloryzacji-500-plus ale to ty dzwonisz, czyli Tusk sklada wniosek.
I co teraz?
08:33 obudziłeś się już doszłeś do siebie ile myślałeś nad tą listą nie pisz tego co wszyscy o tym wiedzą
Tusk zaczyna być groteskowy z tym 800+ od 1 czerwca w trosce o biedne dzieci i kwotą wolną od podatku w wys. 60 tys. zł. Jaki dobry wuj:)
A kiedyś piniędzy nie było. Tylko dla swoich i mafii VAT-owskich i paliwowych.
I jak to teraz odkręcicie oPOzycyjni hejterzy?
Dzięki Bogu, że kupiłem mieszkanie za Tuska. Kto nie kupił ten gapa.
22:09 to co poprzednicy ci utrudniali a dzisiejsi by zakazali kasę miałeś i kupiłeś a że akurat Tusk rządził to inna bajka tanie mieszkania nie były
Za Tuska to taniutko było. Za Morawieckiego jak jest wszyscy wiemy.
Nie ma leków za darmo. Nawet gdyby rosły na drzewach i tak nie byłyby za darmo. Autostrada za darmo tym bardziej nie może istnieć.
Piwo mleko i woda po 10 zł !!!
Propozycja wyborcza.
Paliwo po 20.
Olej i wódka po 30.
I będzie kasa na wszystko. Lata rozdawania