Przecież Ty autostrady nawet nie widziałeś
Brawo PiS. Znow więcej pieniędzy w kieszeniach Polaków. To kolejny krok na drodze zwiększania zamożności polskich rodzin. Zwroty podatku na początku roku, a teraz kolejny prezent dla rodzin, co oznacza, że będą na więcej mogli sobie pozwolić. PiS jest konsekwentne w swojej wizji zmiany redystrybucji bogactw tego kraju, coraz więcej dla zwykłych Polaków.
16:48
Znowu wina Tuska? Astronomiczna inflacja, najwyższa od 25 lat też?
Rzygać się chce na te rządy rozdawnictwa
17:51. Aż się zdziwisz, tania przekupna, przydrożna panienko.
18:39. Mam nadzieję, że ty pierwszy dla przykładu zrzekniesz się wielokrotności 800 zł na swoje dzieci, a całą akcję z dowodami i półkami w sklepach sfinansujesz ze swoje kasy. Na twoim miejscu bym się ujawnił pełnym imieniem i nazwiskiem. Każdy chciałby poznać takiego racjonalizatora i fundatora jednocześnie. Nie daj się prosić, ujawnij się śmiało.
Przypominam, że te gołosłowne obiecanki mają wprowadzić dopiero w nowym roku, czyli po wyborach. Warunek - muszą te wybory wygrać i dlatego jelenie muszą na nich zagłosować, a ponieważ już dziś budżet jest pusty, a nawet zadłużony na ileś tam bilionów, to wszystkie te obiecanki są kłamstwem i czeka nas druga GRECJA, GDZIE EMERYCI NIE TYLKO NIE MIELI PODWYŻEK, ALE NAWET NIE MIELI WYPŁACANYCH EMERYTUR. BANKOMATY TEŻ BYŁY PUSTE!!!! OBIECANKI CACANKI A GŁUPIEMU RADOŚĆ!!!!
Przeciez oni nie wygraja wyborow. Nie beda mieli wiekszosci tak czy inaczej. Gadac to se mogą
Ten progeam juz nie dziala i powinien byc zlikwidowany
Tak się nazywa kupowanie głosów za nie swoje pieniądze.
21:04 a ja ci piszę jak to wygląda z punktu widzenia pracownika, który nie bije dzieci i chce godnie zarabiać. Lepiej według ciebie wyzywać ludzi od patologii? jak myślisz? na kogo zagłosują ci co zarabiali 1170zł i płacili podatek od 3017zł a teraz płacą od 30000 zł? A byłbym zapomniał. Janusze teraz muszą płacić wyższą najniższą. I nie musimy zapieprzać do 67 roku życia. Teraz możesz nas wyzywać od patologii zabierać nam dowód a my i ta zagłosujemy. Zgadnij na kogo?
I większe znęcanie się nad dziećmi . Takich dzieci jak śp.Kamilek będzie coraz więcej. Patologia górą.
Komu zabierzecie pieniądze aby dać? Prezes słusznie powiedział, ze to nie on będzie dawał. Wszyscy Polacy będą ba to dawać jak nas nowymi podatkami zabijecie.
Kpina. To na być program? To jest zadłużanie kraju nie program. Nic na temat rozwoju technologicznego Polski, nic na temat zmiany modelu gospodarczego.
Dlatego że ludzie wyjechali z kraju. A druga Grecja i Argentyna puka do drzwi. Ciekawe czy wtedy wystarczy na100+
PiS jedną ręką będzie dawał niektórym, a potem wszystkim drugą ręką będzie odbierał, w postaci wysokich cen. Ten pomysł jest pomysłem z piekła rodem. Psuje makroekonomiczną, sensowną politykę. Rząd wspiera konsumpcję i napędza inflację
Spadło bezrobocie bo mlodzi wyjechali za granicę,a jeśli chodzi o wsparcie w innych krajach to niestety, ale inne kraje już się wycofują właśnie z tego rozdawnictwa. Niemcy np.juz podobnie jak było wcześniej w biurze pracy w Polsce, oferują prace,nie przyjmiesz to nie dostajesz nic. Mam tam córkę,to wiem. Musiała sobie szybko poszukać sama pracy, żeby nie musiała robić tego co jej narzuca oni.
500+ powinno być tylko dla obywateli Ukrainy.