16:48
Znowu wina Tuska? Astronomiczna inflacja, najwyższa od 25 lat też?
Maskara czeka nas hiper inflacja rozdawnictwa i kupowania głosów ciąg dalszy
No to idziemy w stronę Argentyny. Łatwo za nie swoje pieniądze kupuje się głosy. Ten kto to proponuje to tego nie będzie spłacał.
No k.....a mać żeby patologia dalej brała na dzieci teraz 800 plus i je maltretowali?
No k...a dosyć rozdawnictwa tego ....rządu żeby tylko wygrać!!!
Nie mają mojego głosu i rodziny pewnie tylko głos nierobów gdzie dzieci robią na patologię i jeszcze są maltretowane.
A szlag niech to trafi
Beżowy dostanie furrrrriiii:)
Lokalne oPOzycyjne pieski też. To opozycyjne debilstwo bierze na swoje dzieci 500+ i krzyczy, że PIS wspiera patologię i rozdawnictwo. Czyli oni sami siebie nazywają patologią. Coś w tym jest, bo mowa Tuska, to jednak często język ludzi marginesu.
Jak to mówił Morawiecki?
""Mamy także polskich twórców inflacji. To ci, którzy proponują, aby natychmiast podnieść wynagrodzenia np. o 20 proc. Oni proponują taki scenariusz, z jakim mieliśmy do czynienia w Turcji""
XD
Kaczyński Nobel z ekonomii. Dotychczasowe zasady legły w gruzach.Geniusz czy błazen.
Każdy ma prawo zrzec się tych przywilejów. Wystarczy, że złoży oświadczenie, będzie rozliczany po staremu a w sklepie będą dwie półki z cenami starymi i nowymi. Aby było sprawiedliwie, będą dowody osobiste białe i czerwone. Wybór ustalimy w referendum lub według wyboru nie zadowolonych. Inne propozycje mile widziane.
Co za sk.... To pierwszy rząd, który obniżył mi pensję, bo muszę zapłacić więcej podatku. Skandal, za moje pieniądze wspieranie patologii.
Przeciez oni nie wygraja wyborow. Nie beda mieli wiekszosci tak czy inaczej. Gadac to se mogą
Można :
-wschodnia
-zachodnia (Berlin)
- Królestwo Polskie (Warszawa)
Tylko dla czego za Polskę zginęły miliony ludzi, aby była wolna i my.
Przestańmy się dzielić, łączmy siły i bądźmy zgodni. Pozdrawiam Wszystkich.