Uważaj bo oślepniesz.A ty w czym autorytet?
Tak mówią zawsze zero czyli nic?
08:37 nie twoją jak narazie niejest tak zle z kleceniem zdan u mnie,byc moze szybko pisalem i brak przecinkow.Ale wiadomo o co chodzi...
A temat jaki jest dzbanie? dlaczego zmieniasz temat watku-autorytecie za dychę...pewnie jakas pijaczka
Wiadomo o co chodzi a jak ci niepasuje to niezabieraj gnido glosu i niezaczepiaj ludzi bo kiedyś zle trafisz...wtedy juz iebedzie filozofowania tylko czyste realia...:)
Tak będzie jezeli ktos ma troche iq to wie że doprowadza kraj do klęski,jak można daje przyklad ....komus kto sobie chce dorobić jest pracowity zabrać a drugiemu pasożytowi dać ktory niemysli o niczym i bąki zbija ,dają tylko żeby na nich zaglosował.
I jeszcze obcym ukraińcom emerytury czyli co bedzie katastrofa państwo zadlużone i niewyplaclne.
To sie w glowie niemiesci co wyprawiaja-covid,zboże skażone sprowadzac i zabijac polskiego rolnika ile jeszcze ludzi umrze przez to...?
08:37 Ty raczej nie powinieneś osądzać kogoś w sprawie błędów. Serio.
hitler przed wojną też tak rozdawał jak dyktator kaczenko
Wcześniej jednak zrobił igrzyska dla niepełnosprawnych. U nas 3/4 narodu jest niepełnosprawna z matematyki i ekonomii.
I co ruskie trolle..Tysiące Polaków uciekają z Wielkiej Brytanii przed rosnącymi kosztami życia i wracają do swojego kraju, którego gospodarka przeżywa obecnie boom - pisze dziennik "The Sun". Gazeta przypomina, że wzrost gospodarczy Polski wyniósł w zeszłym roku 4,9 proc.
Oj wyborców im chyba nie przybędzie a ci co są zdecydowani na nich to zagłosują
Niech się zastanowią jak to wpłynie na gospodarkę na młodych którym raty kredytow żnow wzrosną
A na dzietność to nie wpłynie
Młodym którzy decydują się nadziwić to zależy żeby ich było stac na mieszkanie , mogło pracować i zostawić gdzieś , gdzie ich stać zostawić dziecko pod opieka
A tu znów trzeba pracować na nierobów,
Bo uciekają do Unii Europejskiej. A mentalnie bardzo zbliżony do krajów typu Rosja czy Białoruś pis nas chce z tej Unii wykopać
Nie róbcie halo. Przecież co roku z Polski ucieka tysiące Polaków. Nic się tutaj nie zmieniło. Może po prostu nie wiedzą, że w Polsce jest dobrobyt. Niech im ktoś to w końcu powie.
13.26
,,Tysiące Polaków uciekają z Wielkiej Brytanii przed rosnącymi kosztami życia i wracają do swojego kraju, którego gospodarka przeżywa obecnie boom - pisze dziennik "The Sun". Gazeta przypomina, że wzrost gospodarczy Polski wyniósł w zeszłym roku 4,9 proc." w tym będzie około 7-8%. Do Karola już nie ma po co jechać. GB mamy w PL. Good Bay wyspy.
Dziś, 13:26
Zna ktoś takich Polaków osobiście?
"Good Bay"??? Ty to masz przaśny mózg XD
16.53
Wiem, na mnie dawali 40 zł. i nie uczyli angielskiego, teraz będzie odwrotnie, to samo.
17:05 Nie rozumiem, co napisałeś. Możesz jeszcze raz? Tylko tym razem po polsku?
Aż serce rośnie jak się czyta ile mamy ekonomistów w Polsce co się znają na finansach. W jednym roku za komuny podnieśli krzyk, że zwyczajna wzrosła z 28 zł. za kilogram do 52 zł. To rozumiem ale, że pomagają teraz kwotą 800 zł. na dziecko i protesty są podobne. Mało krzyk, za dużo krzyk. Na mnie przez 26 lat rodzice dostawali po 40 zł., a później po 65 zł. Skończyłem szkoły, klucz na sznurku pod brodą, może teraz to samo. Kto nie rabotajet, nie kuszajet.