Ba! Ciekawą osobą z powiązaniami też jest/był sam tłumacz pary prezydenckiej. Jakoś "patrioci" próbują przemilczeć ten temat.
ja też gadam
A jak inflacja przekroczy 30% to zarządamy reparacji od Szwecji za potop. Logika pisu XD
Nie przesadzaj. Nie każdy z Pisu jest idiotą. Fakt. Większość, ale są normalne tam jednostki. Nie głupie, tylko po prostu nastawione bezuczuciowo na zysk.
Podejmując taką głupią gadkę można by powiedzieć, że każdy POkemon jest idiotą bez wyjątku itd. I co Ty na to? Nie szkoda czasu i uwagi wszystkich na takie złośliwe dyrdymały?
Co ja na to? Ja na to, że podaj przykład projektu mędrców z Pis, który nie zakończył się klapą. Idiotę poznasz nie po tym co mówi, tylko jak debilne decyzje podejmuje.
14.36 lewak w pisie
Ciołku 14:04 tak jak setki innych nauczycieli j. niemieckiego.
Dziwne że osoby które nazywają siebie Polakami są przeciw reperacjom. To co Niemcy zrobili (celowo nie piszę zrobiły) Polakom nie mieści się w żadnych ramach działań wojennych. Do dziś ludzie na świecie nie mogą uwierzyć jak się im opowiada. Mniej uwierzą słysząc że "Polacy" mówią że "sprawa jest zamknięta" Przez kogo k..a się pytam?!
Gościu 20:56 też zadaje sobie takie pytanie, kiedy słyszę tych pseudopolaków mówiących, ze nie należą nam się reparacje. Takich gości w szkole lało się po łbie, bo byli mięczakami. Tak samo jest na płaszczyźnie miedzy państwowej. Niemcy lubią dominować i znaleźli sobie polskojęzyczną uległą za kasę opozycję do bicia. jeszcze powie - danke.
https://www.salon24.pl/u/starywrocek/1248747,tusk-w-dniu-25-sierpnia-2004-roku
"Stenogram wystąpienia DONALDA TUSKA w dniu 25 sierpnia 2004 roku (4 kadencja, 82 posiedzenie) w sprawie reparacji Niemiec na rzecz Polski."
Ten pan Tusk to jakoś taki dziwny, nijak nie mogę go zrozumieć
Najpierw wrak, później reparacje.
10:19 Pierwszy na wykopie komentarz mówi wszystko.
Kiedy reparacje za potop szwedzki!!!! Wg mnie to około 10 bln złotych !!!!
Prezesie liczę na PANA