Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Odp.: 100 afer PiS! Każda wymaga wyjaśnienia!

Tylko Pan Prezydent Rafal Trzaskowski

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

PAD

Gość_T
                Zgłoś
                Odpowiedz

Tylko Duda !!!

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Odp.: 100 afer PiS! Każda wymaga wyjaśnienia!

Do 1716 Tak tylko RF zapewni Ci byś zapieprzał na rzecz Niemców którzy będą bić Ci brawo i jednoczenie myśleć Boże jaki dyrny Polak

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

Odp.: 84 powody dlaczego cała Polska odda głos na NAJLEPSZEGO PREZYDENTA ANDRZEJA DUDĘ

A jaki ja 35 latek mam powód żeby zagłosować na Adriana? Dowala mi kolejne podatki i nich pisowski pisowski rząd wciąż nowe podatki

Pisowski jego nierząd ciągle nowe podatki

Gość_Rocky
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: 84 powody dlaczego cała Polska odda głos na NAJLEPSZEGO PREZYDENTA ANDRZEJA DUDĘ

Zrób rachunek swojego życia, czy aby tylko do Adriana mieć będziesz pretensje, moze to ty i twoje parcie ku lepszemu jest nijakie.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Odp.: 84 powody dlaczego cała Polska odda głos na NAJLEPSZEGO PREZYDENTA ANDRZEJA DUDĘ

Rocky a jaki powód masz by zagłosować na Rafałka kłamczuszka. Już zapomniałeś co robiła PO jak podwyższała podatki i łamała wszelkie obietnice jak sprzedawała majątek narodowy który teraz pomału jest odkupywany.... PiS proponował 500+ na drugie dziecko a program jeszcze rozszerzył i teraz otrzymuje każde znajdź mi lepsza obietnice za czasów PO nie mówię juz o 300 plus obniżeniu podatku PIT Cit zmiejszeniu wieku pracy wyboru przez rodziców wieku w którym dziecko rozpocznie naukę czy 6 czy 7 lat. Przywróceniu pidstawowek tarczy antykryzysowej najmniejszym bezrobociu i masie innych rzeczy

Gość_Rafter
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: 84 powody dlaczego cała Polska odda głos na NAJLEPSZEGO PREZYDENTA ANDRZEJA DUDĘ

Powód 85 ułaskawienie pedofila

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Teraz gdyby wbrali Trzaskowskiego dopiero byłby TRZASK ze wszystkimi socjalami, bo na wyborach prezydenckich nie skończyłoby się. Dalej działaliby tak, aby doprowadzić do przedterminowych wyborów parlamentarnych. Pandemia byłaby usprawiedliwieniem na wszelkie zmiany i powrót do przeszłości sprzed 2015 roku.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 45

Do 2225 gratuluję, niemieckie media osiągnęły cel w Twoim przypadku tz wyprały rozum Polaczkowi

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Andrzej Duda osiągnął sukces i będzie Prezydentem RP. Jako pierwszy jest za narodem polskim i dla Polaków.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

TYLKO ANDRZEJ DUDA

Gość_rafter
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Zacznę od tego, że program wyborczy Bosaka by mi najbliższy. Dlatego na niego zagłosowałam. Niestety (a może stety, wg. teorii braku przypadkowości), mój kandydat nie przeszedł do II tury. Stanęłam przed dylematem, na kogo głosować. To, że pójdę głosować, to aksjomat. Być może, gdyby gra szła o inną stawkę, odpuściłabym i olała wybory. Ale nie teraz. Słyszę często głosy: oj tam, o co ta heca, Duda czy Trzaskowski, bez różnicy. Albo: Duda to długopis, Trzaskowski to nadzieja.

Ja wybieram w takim razie długopis i odżegnuję się od potrzaskanej nadziei. Dlaczego? Ten długopis nie podpisze karty LGBT a w przyszłości, diabli wiedzą jak niedalekiej LGBT+ i kolejny + itd. Pod tęczowym sztandarem w kierunku dewiacyjnej wolności (wolności czego, pytam???) Mam znajome lesbijki, transseksualistę, ludzi normalnych, nie pokrzywionych ideologicznie. To dzięki nim obserwuję ruch LGBT+ w Europie i na świecie. Jestem przerażona jego roszczeniową postawą: chcemy małżeństw jednopłciowych! Chcemy edukacji seksualnej dzieci! Chcemy adopcji dzieci! A tak na dobrą sprawę w d…e mamy wasze wartości, bo chodzi nam o demontaż waszego systemu wartości.

Wiecie, że wśród ubiegłorocznych laureatów nagrody im. Kapuścińskiego znalazł się reportaż „Będzie to, co było” autorstwa Mashy Gessen? To rosyjsko amerykańska dziennikarka, lesbijka. Piszę o tym dlatego, że w kontekście ruchu środowisk LGBT postać Mashy Gessen jest znacząca.

Jest znacząca z racji jej przekonań i wypowiedzi na temat małżeństw jednopłciowych. W licznych wywiadach Masha Gessen przyznała, że tęczowym aktywistom wcale nie chodzi o uzyskanie dostępu do takiej instytucji. Środowiska LGBT dążą do radykalnej redefinicji i ostatecznego zniesienia małżeństwa.

Elita wyborcza Trzaskowskiego - Tokarczuk, Janda, Holland obłożyła piosenki Jacka Kaczmarskiego cenzurą. Można znaleźć w sieci. "Artystka" D. Nieznalska zawiesiła na krzyżu męskie genitalia i nazwała owe wiekopomne dzieło "Pasja". Tłumy liberałów wyły z zachwytu. To tylko ułamek tej degrengolady.

Próbuję zrozumieć, jak to jest, jeśli ktoś deklaruje poglądy narodowe, konserwatywne, przywiązanie do tradycji które są oparte na określonych wartościach, wybiera kandydaturę człowieka ulepionego w 100% z lansu. Wybiera kandydata, który znany jest z tego, że jest znany! Który dla ułamka procenta głosów bez mrugnięcia powieką odszczeka to, co mówił rok temu, dwa lata wstecz? Nie tylko mówił – robił a dziś udaje, że nie pamięta!

Głosuję na PAD. Tertium non datur. I pomodlę się, żeby ta mordercza kampania, o ile wygra Duda, była dla niego wiadrem zimnej wody i lekcją, jak prowadzić swoją prezydenturę przez następne lata. To będzie jego ostatnia kadencja, więc może sobie pozwolić na więcej swobody. Oby.

Link do wywiadu z Mashą Gessen

https://www.facebook.com/watch/?v=581777651971814

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -