jak to pierwsze jest zabawne, tak twoje jest beznadziejnie mizerne. dobra szydera musi mieć mocne podstawy. problemy po z gównem płynącym do wisły (kolejny już raz) uprawniają do połącznia szamba po. wychodzi fajna zbitka. natomiast kot jarosława, co z tym kotem? przecież miliony polaków ma koty, i co z tego?
Miliony Polaków mają szambo i co z tego. Poza tym w Warszawie nie ma problemu z szambem a z rurą do oczyszczalni.
Zapewne jesteś autorem tej "zbitki" i wydaje ci się, że wymyśliłeś coś fajnego ale tak nie jest.
Jedyne co robisz dobrze, to właśnie to co płynie do Wisły ... Taka fajna zbitka ;)
nie jestem autorem tej zbitki, tak samo jak ty nie jesteś jasnowidzem.. co najwyżej jesteś gównianym jasnowidzem =)
Boli i dobrze. Jak mawia PIS "miało boleć".
Jak mawia większość poza pisowska "dopiero was będzie bolało w najbliższej przyszłości, pisowskie kundle". Nie proście wtedy o zmiłowanie, wszak będzie to "godne i sprawiedliwe".
Ja tam PO kojarzę w Tuskiem, a Pis z Misiewiczem.
Póki co was boli POpaprańce.
Wytłumacz nam jak wyborcom Twojej partii.
Dużo bardziej realna teza - 89% Polaków kojarzy politykę z szambem. Chyba nie trzeba uzasadniać, dlaczego.
Dla niektórych szambo to PIS i jest ich dużo!!!!!!
Mnie tam Pis nie kojarzy się z szambem, a kolesiostwem i oszustwem.