Niektórzy ludxie jednak wiedzą coś czego ciemny lud się nie dowie.
A morawiecki i rodzina zaszczepieni?
wyjdź stąd :D dziwne rzeczy się w teojej głowie dzieją a nie w Riese :D
11:28, w Tworkach zabrakło leków dla ciebie?
Wg mnie szczepionka to jest ściema za grubą kasę. To moje osobiste zdanie.
A możesz podać ilość zgonów, efekty uboczne i działania niepożądane po szczepionce na covid czy tak będziesz pierdolił bez sensu żeby straszyć ludzi?
Masz dowody wysoki pisowski śledziu:
Władze szwedzkiego Kalmar opublikowały informację o śmierci 85-latka, która nastąpiła dzień po zaszczepieniu go przeciwko COVID-19. Mężczyzna miał wiele chorób współistniejących i zmarł z powodu zatrzymania krążenia . Specjaliści zaznaczają, że zgon nie był spowodowany szczepieniem . Mimo to lekarz prowadzący, był zobowiązany do poinformowania szwedzkiej Agencji Produktów Medycznych o tym przypadku.
"Zgłoszenie tego przypadku do Agencji Produktów Medycznych jest rutynowym działaniem. Biorąc pod uwagę obawy, które mogą istnieć w szczególności w odniesieniu do szczepień wirusowych, niezwykle ważne jest, abyśmy postępowali zgodnie ze wszystkimi procedurami" - mówi główny lekarz POZ dr Mattias Alvunger.
Dzień po zaszczepieniu to nastąpiło i nie ma zwìązku? Jak w bajki wierzą od czarnych to i w to uwierzą hahaha :-D
Duda daje nam znak i przykład jako ostry cień mgły.
Ruchome igły sobie wstrzykują?
Czy możesz podać ilość faktycznych zgonów po covid bez chorób współistniejących, łapówkarstwa udokumentowanego np. zabił sie na motorze i wpierdolili mu covid, spadł z dachu i to samo.. oraz nie uwzględniaj gówno wartych testów pcr stworzonych przez zydow z rzadu swiatowego celem wprowadzenia totalitaryzmu i komuny jakiej swiat bie widzial, ale internet to broń zapomnieli o tym i to sie im nie uda :)
przecież ciebie zmanipulowali :) to jednak coś im się udało :D
12:33, osmieszasz to się ty każdego dnia fiucie niemyty.
ale kuriozum. Nawet Duda nie ufa rządowi :D
Ale to prawda ze wszystkie choroby i śmierć to covid
Foliarz pajacu nie nie mogę Ci podać takich informacji bo ich nie posiadam, tak ty durna pało nie możesz powiedzieć nic o skutkach ubocznych lub o przypadkach śmiertelnych bo opierasz się na tym co usłyszałeś czyli na plotkach.
Po drugie sram na Pis a na ciebie jeszcze bardziej.
Po trzecie mieszkam za granicą i właśnie dochodzę do siebie po covidzie i przestań puerdolić polski cebulaku że to pandemia strachu itp. bo czegoś takiego jak teraz jeszcze nie przechodziłem a parę razy w życiu na grypę chorowałem.
Po czwarte jak cię to gówno dopadnie i będziesz szukał oddechu jak karp w wannie przed obcięciem głowy to miej honor i nie dzwoń po karetkę tylko odejdź jak prawdziwy mężczyzna.