Wyjdź psycholu!
Foliarz inteligencie bezobjawowy, jak udowodnisz że szczepionka wywołała którąkolwiek z chorób które podałeś?
Tylko jak byś mógł chociaż raz napisać coś od siebie a nie kopiuj wklej?
jest to bardzo trudne do udowodnienia gdyż nie robiono badań długoterminowych a mafia farmaceutyczna zamiata wszystkie zgony poszczepienne pod dywan, wg. ustawy każde pogorszenie stanu zdrowia do miesiąca po szczepieniu to NOP i lekarz ma obowiązek to zgłosić do Sanepidu ! jak sie dzieje w praktyce nie musze mówić, rodzice są częst wyśmiewani przez takiego lekarza i wmawia im się że "to napewno nie od szczepionki" ale tylko wyjątkowy debil daje sobie wstrzyknąć taki koktail trucizn
Ktoś z Was potrafi jakoś racjonalnie to wyjaśnić?
Jak to możliwe, że ta sama osoba otwarcie mówi o problemie przeludnienia planety i równocześnie funduje szczepionki biednym afrykańskim dzieciom, aby żyły dłużej?
No bo przecież szczepionki są po to, żeby ludzie żyli dłużej i zdrowiej, prawda?
A jak żyją dłużej i zdrowiej, to jeszcze lepiej się rozmnażają...
Prośba do admina: Proszę usunąć to konto wyżej.
odpowiedziałem ci łbie w innym wątku. To, że ktoś dostrzega problem przeludnienia nie znaczy, że chce zabijać ludzi ty psychopatyczny chory pojebie.
po raz kolejny napiszę, te stosy ciał to efekt tego, że znaleźli się idioci którzy zaufali austriackiemu foliarzowi w sprawie kosmicznych żydów z jaszczuroplanety pusty łbie. Tacy jak ty są zagrożeniem dla ludzi.
LUDOBÓJSTWO SZCZEPIONKOWE
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ SZCZEPIONKI -- KOMPONENTY - TRUCIZNY‼️‼️ W NICH ZAWARTE ZARZEWIEM CHORÓB ‼️
CO DOKŁADNIE ZAWIERAJĄ SZCZEPIONKI PRZECIW GRYPIE?⁉️
⬛⬛ FORMALDEHYD
Ten związek jest stosowany jako środek konserwujący w laboratoriach, ale jego DŁUGOTERMINOWE DZIAŁANIE NIE ZOSTAŁO CAŁKOWICIE ZBADANE ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️⁉️
Według badań istnieje ścisły związek między tym związkiem, a białaczką szpikową.‼
LUDOBÓJSTWO SZCZEPIONKOWE
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ SZCZEPIONKI -- KOMPONENTY - TRUCIZNY‼️‼️ W NICH ZAWARTE ZARZEWIEM CHORÓB ‼️
CO DOKŁADNIE ZAWIERAJĄ SZCZEPIONKI PRZECIW GRYPIE?⁉️
⬛⬛ FORMALDEHYD
Ten związek jest stosowany jako środek konserwujący w laboratoriach, ale jego DŁUGOTERMINOWE DZIAŁANIE NIE ZOSTAŁO CAŁKOWICIE ZBADANE ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️⁉️⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛
Według badań istnieje ścisły związek między tym związkiem, a białaczką szpikową.
foliarskie oszołomstwo znowu w akcji. 90% nie chce sie szczepić. Dane z doopypl ;D
Z foliarskich tajnych grup. Foliarz jest ich tajnym członkiem.
Słowo klucz: członkiem.
formaldehyd ..... w 100% wypełnia twój łeb :D
Szczepię się przeciw grypie od kilku lat i nic mi nie jest foliarzu.
Nie kłam foliarzu i nie wprowadzaj w błąd. https://fakenews.pl/
Nie chcæ się szczepić bo chcą tylko teleporad w poz tak im się to spodobało a kasa duża jak manna leci i ludzie nie wchodzą do przych i nie patrzą że siedzą.Tak chcą brać kasę udając że pracują.Medycy szczepcie się bo za co wam płacą ?
,, 90% lekarzy nie chce się szczepić. Duda też nie chce. Rząd Morawieckiego ma problem."
A Miler, który zawsze jest na nie - chce. Ja tam wierzę Premierowi. Przekonał mnie.