nie posyłaj najlepiej wcale
ucza chamstwa .szkoła beznadziejna. Kupa głupków uczni.Odradzam.
Zle ucza.A dyro hahaha
A jaka dyrekcja?
No tak, ale mnie chodziło o rzetelną ocenę gimnazjum, a nie o oceny stronnicze takie jak np.pani pedagog z gimnazjum nr. 1 zachwala, że jej szkoła jest najlepsza a dwójka kiepska, lub jak poprzednia samoocena dyrekcji PG.2 bo trudno się nie domyśleć kto pisał tamte posty!!. Tylko jak już wcześniej wspominałem oceny prawdziwych rodziców lub uczniów uczących się w tej szkole.
Pozdrawiam ...rodzic...
co fakt to fakt, informatyka z p. Pańczyk - tragedia, najgorsze lekcje info jakie w życiu miałem...
pani J. , dosyć wredna bywała, napewno sprawiało jej przyjemnosc ze sie jej boją. wiedzę wymuszala przez strach, ogolnie bezsensu, nie to co jeszcze u pani L.G. ;)
DYREKTOR DO BANI A CO WY PISZECIE TAK O TYM CHREPTOWICZU PRZECIEŻ TAM WYSOKA ŚREDNIA TO ZA PIENIĄDZE... I W OGÓLE BEZNADZIEJNA SZKOŁA
Uczniowie to kupa idiotów.Bez wyjatku dziwy i gnojki.Brak wychowania,chamstwo,przeklenstwa na kazdym kroku.Odradzam.
Witam
Powiem wam coś mam 17 lat i chodze tam do szkoły jest spoko fajni nauczyciele i wszystko nowa szkoła poprostu dla mnie wypas chodzic tam do czkoły niski poziom mało sie ucze niema prawie prac domowych mauczyciele som mili dla mnie i dla wszystkich oczywiscie na lekcji fizyki i (innych) można robić co się chce niema bań za byle co jest super fajni koledzy
jezeli chodzi o pg1 to stanowczo odmawiam chodziłam do tej szkoly i dobrze jej nie wspominam :( z kilku powodów po pierwsze kiedy miałam problemy z mobingiem w klasie dyrektorka dosłowinie olała te sprawe,nauczycielą w wiekszosci zalezało na zarobku w mieszej czesci na nauczeniu czegokolwiek, do tej pory pamietam pania od matmy ktora kartkówki miesiac sprawdzała i az szkodami mówić o toaletach w naprawde kiepskim stanie ogolnie pg2 wydaje sie byc lepszym rozwiazaniem znam kilka osób z tej szkoly i oni sa naprawde zadowoleni :)
Właśnie dziś hołota wróciła pełno ich na klatkach schodowych.
dzieko i nauczyciele z dyrekor romom kowalski uperwia uczen sesx
Kto wygrał konkurs na dyrektora 20014/20015
tak /