Wczoraj i dziś TV i radio trąbi o tym rankingu.Czy słusznie???
bo analizę przeprowadzili w oparciu o ten portal i dwóch "braci"
oczywiscie, ze slusznie!
takiej kliki, kumoterstwa i dziadostwa trudno w polsce szukac!
zeby dostac prace trzeba miec wujka albo ciocie odpowiednio ustosunkowana. mozesz miec nawet podstawowe wyksztalcenie (nic nie ujmujac zwyklym obywatelom)i mozesz zostac dyrektorem...
Czy to prawda ?
Zgadzam się w100% z inz. mamoń dziadostwo i kumoterstwo
Nie chodzi o"nielubiane",chodzi o to,że mieszkańcy narzekają, j.w. przede wszystkim na niegospodarność i złe zarządzanie, no i KLIKI I KUMOTERSTWO!!!
gdzie tak trabili bo ja jakos nic nie slyszlem... moze jakiegos linka podasz albo cus?
ktoś plote puścił i już
Nieudolność i niemoc , brak jakiejkolwiek odpowiedzialności ze strony władz miasta to efekt lokaty w rankingu miast kochanego Ostrowca . WIELKI wstyd na skalę krajową./Browar i hala sportowa to nie jest temat na dziś/. Problem pracy dla mieszkańców Ostrowca powinien im się śnić po nocach jako horror to morze by trzezwo i odwarznie myśleli , a nie grzeją tylko fotele i myślą jak przeczekać te 8 godzin.
wnuczek stara się mi pomóc w pisaniu i efekty widać "błędy" ...przepraszam..
podawali na polsacie w wiadomosciach,57% bylo niezadowolone
faktycznie dzis w radiu zet mówili o tym heh ;]
na ulicach Warszawy tez
To nam radio zet zrobilo "reklame"! Nie uwielbiam swojego miasta, ale mieszkam tu cale zycie i jestem nawet zadowolona. Najbardziej z przyjaciol i znajomych! Swoja prace, "nie zalatwiana" tez sobie bardzo cenie i nasz basen!
Sondaż był ogólnopolski więc nie tylko Wam media zrobiły reklame.Jeszcze w takiej sytuacji znalazło się Opole.No cóż coś jest nie tak skoro ludzie /przypadkowi przeciętni śmiertelnicy, mieszkańcy tych miast/wypowiadali sie negatywnie o,,dobrodziejstwach" jakimi ich miasto obdarza.
Sondaż był przeprowadzony w 3% miast polskich. Więc nie można na jego podstawie stwierdzić, w którym mieście mieszkańcy są najbardziej, a gdzie najmniej zadowoleni z życia.
Czas wiec przeprowadzić w Ostrowcu własny miejski sondaż na powiedzmy 5tys mieszkańcach.Tylko wtedy tez ktoś powie że to 1/6 ludności.
Ostrowiec jest miastem,które stawia li tylko na emerytów,którzy kurczowo trzymają się stołka.Emeryci pracują a młodym stawia się ławeczki do odpoczynku.zapominając o kotłach z jedzeniem, (posłuszna wioska,tępych owieczek)!