Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Do kogo w SP nr 7?

Ilość postów: 26 | Odsłon: 3988 | Najnowszy post
  • Do kogo w SP nr 7?

Poradzcie do kogo zapisać córke w SPnr 7 w pierwszej klasie podstawówki?

Gość_marta
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Do kogo w SP nr 7?

witaj Mamo przyszłej 1-szo klasistki. zaczęłam podobny wątek, ale odzew jest marny. Ja też zapisuję córkę do 1-ej klasy. Po długim zastanawianiu i szukaniu u różnych źródeł informacji wygrała p. Sałapa, z tego co się dowiedziałam(nasłuchałam) to najgorzej do p. Turbakiewicz, ale ja sama nie miałam z Nią kontaktu. Pozdrawiam daj znać jakbyś czegoś ciekawego się dowiedziała :-)

Gość_inet
      Zgłoś
      Odpowiedz

witaj, inet, bylam dzisiaj w sekretariacie i p.sekret. poinformowala mnie ze beda tylko dwie panie;Sałapa i Prokop.Podobno mamy czas do kwietnia z wybraniem nauczycielki, ale nie wiem czy to dobry pomysl. pozdrawiam ;-)

Gość_marta
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jeśli może Pani zapłacić 360 zł na miesiąc to proszę zapisać dziecko do Niepublicznej Szkoły im. S.Konarskiego na ul. Sienkiewicza.To zdecydowanie najlepsza szkoła i świetny nauczyciel będzie prowadził I klasę. Szczerze polecam.

Gość_Daria
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ale z tego co sie orientuje 360zł to podstawa ,ze są większe wydatki.

Gość_marta
            Zgłoś
            Odpowiedz

Raczej nie ma , proszę zobaczyć www.edukacja.org.pl

Gość_Daria
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Do kogo w SP nr 7?

No to nowe wieści mi dorzuciłaś Marto muszę powiedzieć ,że marny wybór mamy w tym roku ;-)ale cóż jestem dobrej myśli. Już wiem jak to wygląda bo mam starszą córkę..he he. Cóż tu będziemy ukrywać od nauczyciela dużo zależy, ale własna praca z dzieckiem jest równie ważna nie można oczekiwać że nauczyciel za nas zrobi wszystko. Będzie ok, jakbyś miała jakieś nowe wieści to proszę daj znać :) jeśli możesz to na gg :-))10932570

Gość_inet
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Sekretariat podaje inną wersję - z tego co mi wiadomo ma być 3 klasy pierwsze.

Gość_sąsiadka
          Zgłoś
          Odpowiedz

no ja jak byłam tydzień temu to też słyszałam o 3 a dzisiaj Marta przynosi takie wiadomości, ale zmiany mogą być czasami następują jeszcze w sierpniu

Gość_inet
            Zgłoś
            Odpowiedz

Witam mamuśki! jestem ojcem pierwszaka. Kobitki, kobitki trochę optymizmu a wszystko będzie dobrze. SP 7 jest ładna, nowoczesna, widać dobrego gospodarza. A tam gdzie dobry gospodarz tam wszystko gra. Ja daje syna do "siódemki", a do której pani trafi, u tej będzie. Myślę, że nie można jednoznacznie określić, że pani jest dobra albo zła. Jakie jest kryterium oceny nauczyciela? Czy dobry jest ten co wymaga i nauczy, czy ten co niańczy?

Gość_tatuś
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Skąd takie wieści? Ja też mam mieć dziecko w 1-ej kl. SP 7 i z tego co mi wiadomo ma być 3 panie. Więc to co tu się pisze nie jest do końca prawdą. Rozmawiałam z moją serdeczną koleżanką, która uczy w SP 7, prosząc o poradę. Powiedzała, że wszystkie panie są nie są złe, opiekują się dziećmi i starają się robić swoje. Nie zawsze gładzą po głowach,ale potrafią docenić wszystkie zalety dzieci, a że czasami skarcą to w dzisiejszych czasach normalne, bo weszłyby im na głowy

Gość_mamuśka pierwszaka
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

dzwoniłam dzisiaj do szkoły i poinformowano mnie że mają być 3 klasy 1-sze :-)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Aż mnie dziwi takie niesłuszne oszczerstwo pod adresem Pani T. Za czasów Szkoły Podstawowej Nr 2 byłam jej uczennicą - miała najlepsze podejście do ucznia pod wzg. wychowawczym i edukacyjnym. Swojej dzieci również dałam do niej do klasy mimo, że musiałam dowozić z drugiego końca miasta. Szkoda , że nie planuję powiększenia rodziny bo na 100% też bym oddała pod "skrzydła" Pani T.

Co tyczy się Pani S. nie mam dobrego zdania o niej, gdyż jest oschła, kłótliwa.

Dziwi mnie, że ludzie są aż tak nie szczerzy i nie życzliwi.

Gość_podwójna mama:)
        Zgłoś
        Odpowiedz

no i między innymi ten wątek na tym forum żeby zebrać i wymienić opinie :-)

Gość_inet
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

właśnie chyba szczerzy ........nie każdemu odpowiada to samo, tak jak nie wszystkich bawią te same żarty. Już nieraz się przekonałam, że to co mnie odpowiada i sobie chwalę innym niekoniecznie odpowiada- i odwrotnie. I po to jest możliwość wyboru :-)

Gość_inet
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

moje dziecko obecnie kończy klasę 3-cią Pani Asi Turbakiewicz, sama jestem zdziwiona, że moje dziecko wg. tuman w domu nie chce robić NIC! nawet groźby i kary nie pomagają - już brak mi sił- a po przyjściu ze szkoły zaskakuję mnie ciekawostkami historycznymi wyniesionymi z lekcji patriotyzmu (o których sama nie miałam pojęcia).

Zauważyliście pewne różnice? Mam 30 parę lat- gdy sama chodziłam do podstawówki nauczyciele tak się nie starali jak obecnie. Zeszyt syna cały jest naszpikowany krzyżówkami, zadaniami napisanymi na komputerze- nawet sprawdziany są inne.

Chyba starszy mojego wywodu bo i tak każdy pośle swojej dziecko tam gdzie uważa - ale bez względu czy jest orłem czy matołem Pani T. da sobie z nim rade :D

Gość_Ewa
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Ja mam teraz dziecko u pani T. i jestem zadowolona.

Gość_kasia
        Zgłoś
        Odpowiedz

Witam mamy! Dobrze, że żyjemy szkołą, bo to przyszłość naszych dzieci. A ja mam dziecko u pani Prokop i absolutnie nie mogę narzekać.

Gość_Elżbieta
          Zgłoś
          Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -