miałem wyciek oleju z silnika nie wiedziałem co jest przed wyjazdem z anglii wstawilem samochód do warsztatu zrobili skasowali 500 funtow.w polsce to samo sie stalo znow wyciek oleju wstawilem na warztat okazuje sie ze uszczelniacze na walkach rozrzadu wymieniono i gra spokuj skasowali 200 zloty z czesciami polecam ten warsztat.
tez tam byłem z moja omega chodzila na trybie awaryjnym 8 mechanikow i serwis nie pomógł karzdy rozklada rece 1 komp potem nastepny i jeszcze jeden i nic a z kieszeni 2200zl wylecialo. zajechałem do nich przypadkiem ;pogadałem z mechanikiem prosze zostawic zeszlo 6 godzin i doszedł czujnik i podcisnieniówka paliwowa zmienił i pszczułka gada bez zastrzerzen a u jnnych moze to,tamto i nic naprawde warto i POLECAM WSZYSTKIM I NIE DROGI
DODAM JESZCZE ZE wymieniono wiele innych rzeczy w innych warsztatach i nic nie pomagało a tu dopiero sie wprowadzili i działaja bez naciagania klienta i jego kieszeni.100% warsztat
czlowieku co ty piszesz nie jestem mechanikiem ani wlascicielem wstawiłem tam swoje 2 samochody i jest jak najbardziej wporzadku i dla tego polecam