Dziś z Nowej Słupi do Ostrowca jechałem 4h więc nie polecam się tam pchać nieważne czy dużym czy małym mobilkom. Pozdro idę rozmarzać...
Czy ktoś jechal lub wracał z kielc do ostrowca? ile czasu zajmuje droga? bo jutro czeka mnie wyjazd do szkoły i niewiem ile czasu mam przeznaczyć na droge w takich warunkach jakie obecnie panują :)
Polecam trasę przez Opatów... Choć jak będzie tak padać do rana to i z tym może być problem...:)
jaka jest aktualna sytuacja drogi do Kielc przez Słupie(chodzi oczywiście mi czy da się bez problemu przejechać samochodem osobowym, czy utknę w śniegu)
Przez Słupię nie ma przejazdu do Kielc. Musisz odbić na Łagów. Rano jechałem, było znośnie. Jedynie momentami jadąc przez wsie było ciężej, ale tak jest ok
Najlepiej jechać na Starachowice, w Stykowie w lewo na Rzepin, Bodzentyn,Św. Katarzyna, Masłów. Trasa dobra, około 64 km cały czas pusta, fajne widoki - polecam!!!
Może tak, nie sprawdzałem, ale nie ma policji, fotoradarów, krokodyli i innych głupot!!!
Jeszcze trochę i będzie opłacało się jechać przez Skarżysko (pod względem czasu). Tylko niech ekspres otworzą od Skarżyska do węzła Kielce Płn.
kielce - ostrowiec przez skarżysko, starachowice (E7, 42, 9) - na weekend'zie około 50 min, na tygodniu maksymalnie 1h5min
polecam
tak już można przejechać bez problemu