Witam
Pewnie jest już taki watek ale szukałam i strasznie długo to zajmuje. Szukam fryzjerki która przychodzi do domu. 15 sierpnia mam w Ostrowcu ślub kuzyna, wiadomo święto wszystkie zakłady pozamykane. Proszę o informacje o fryzjerkach, które przychodzą do domu klienta, albo przyjmą u siebie w domu.
Pozdrawiam Kaśka
15 sierpnia zakład fryzjerski jest otwarty na Długiej przed rondem po prawej stronie, zaraz przy ulicy szefowa Ewa.Jest tam też solarium.Ewa super czesze włosy i robi fajne fryzury.
Do Ewy to lepiej już nie chodzic. Opinie mają jeszcze całkiem niezłą, ale odeszły stałe pracownice i teraz czeszą tam raczej stażystki, więc radze uważać:))
U Ewy była tylko jedna pracownica, która siedzi teraz na macierzyńskim. Fakt są tam stażystki, ale fryzury robią nie gorzej niż sama Szefowa. Ktoś kto odradza tam chodzenie, pisze to tylko i wyłącznie z zazdrości. A opinię mają naprawdę dobrą.
Ja mam maszynke.... 3,6,9 lub 12 mm regulacja wiec bedzie gites
A ja ci powiem że nie masz zbyt aktualnych informacji:))pracownice były cztery w tym jedna na macierzynskim która i tak chodzila do pracy ale teraz to ta na macierzyńskim już nie pracuje:)
Mam bardzo aktualne informacje odnośnie pracownic które były u Ewy.Ciekawe która fryzjerka ma 4 pracownice? pracownica była jedna która jest na macierzyńskim i już tam nie pracuje bo jej się nie chce.a pozostałe dziewczyny to stażystki, w tym jedna z nich jest już pracownikiem bo świetnie obcina czesze i układa fryzury.I kto tu ma nieaktualne info?????
Podaj jakieś namiary na siebie, dam ci nr telefonu do dziewczyny która przychodzi do domu.Ja z jej usług jestem bardzo zadowolona.
Szukam nadal fryzjerki:(
Wilemo, skontaktuj się ze mna.Mój nr gg 13791748