Witam,
nie jestem juz mlodzieniaszkiem , ale chcialbym pochodzic na silownie bardzie na bieżnie i takie tam jaka silownie polecicie?
cha cha Marko nie jestes juz młodzieniaszkiem? Przeciez 40 to piekny wiek dla faceta!!! Najpiekniejszy! Wpadaj do mnie - pocwiczymy razem:) A na serio - po prostu idx tam, gdzie one sa i zobacz która Ci odpowiada. No i czekamy na rady innych z forum.
w siłowni na Pułankach Black&white trenerka Asia prowadzi trening dla panów 2 razy w tygodniu,jest tam bieźnia ,rowerki no wszystko co potrzeba tel 041 263 52 27
Potwierdzam, Black&White jest OK.
Zdecydowanie polecam klub na Słonku-Centrum! Sam jestem jego klientem i uwierzcie mi -wiem co piszę bo ćwiczyłem już we wszystkich klubach w Ostrowcu. Ten klub jest bezkonkurencyjny!
jako stala klientka centrum na słonku także polecam ten klub.
Korzystam z ich usług od dawna i widzę ze dojrzali mężczyźni te tam są czestymi bywalcami.
Zapraszamy na relaksacyjną siłownię dla 40-latków do Olimpii na 11 Listopada 3c (vis-a-vis) Billi. 041 247-00-00
A ja zapraszam na siłownię przy wyrebie lasu bardzo duze przyrosty masy przyjemne z pożytecznym,i jest co dzwigać.