a bylo cos takiego??????Jaka moze byc giełda powinni to nazwac gielda pracy niechcianej to taki pic na wode praca co nikt nie chcial za grosze albo tylko wystawiaja by wystawic a juz na te miejsca dawno rodzinke maja .To smiech na sali -musza cos robic i organizowac w koncu kase za to maja i cos robic by sie wykazywac musza robi
Swieta racja-tak bylo,jest i niestety bedzie, tylko protekcje sie licza, nie jest wazne co umiesz, jakie masz wyksztalcenie, tylko kogo znasz, niby mamy wolnosc slowa,prawo w konstytucji do pracy,nauki, leczenia a jak nie mamy kontaktow to nic nie zalatwimy- prosze nie kasowac mojej wypowiedzi pani/panie administrator-pozdrawiam.
no raczej prawdy nie mozna kasowac to i chyba nie skasuje??
Impreza jest realizowana w oparciu o środki pozyskane z Unii Europejskiej to cytat wiec wiecie dlaczego targi sie odbywaja trzeba zrobic i przytulic pare zloty z unni a praca to tu tylko przykrywka wystarczy dobrze przeczytac to co podali na stronce podabnej wyzej
IMPREZA HAHAHAHAH - TO JUZ SZCZYT :)))))
ja nie byłem,nie będę głupa z siebie robił przed kamerami z kablówki jaki to jestem zadowolony i wniebowzięty z tych targów,tak samo jak wystawy w BWA,chodzą stare babki wymalowane i świrują że piękne prace są wystawiane,mało palca do oka jedna drugiej nie wepcha,oglądałem kiedyś reportaż o takich targach ostrowieckich,pewna pani w samych superlatywach się wypowiadała,że jest po jakimś tam kursie i znalazła tu pracę,jedna wielka ściema, wUP.niema pracy a 500m dalej jest tyle że nie mogą się ogonić,to jest chore.
szkoda kasy na organizacje takich głupot,stoisko urzędu pracy tak poinformowani że nawet nie wiedzą czy w biurze mają jakieś kursy,kto i za co im płaci porażka,pewnie stołek kolejny kuzynek kuzynka zdobył:(
no wlasnie musza cos zorganizowac bo w koncu za cos biora kase z unii ale nie dla ciebie tylko dla siebie a praca i tak dla znajomych jest tylko nie na imprezie :))))czy oni mysla ze ludzie sa tak naprawde glupi ze nie wiedza jak sie dostaje prace w tym miescie i kto jest poutykany na najwazniejszych stanowiskach zebami i majtami trzymaja sie stolkow
mnie dziwi fakt iż zrobił się szum wokół tych targów już po fakcie.kto gdzie i kiedy wcześniej informował o takowych targach? na żadnym( mi znanym) forum ani stronie intern.związanej z naszym miastem nie była podana taka informacja-więc kto ma szansę na te oferty?-tylko znajomo znajomych
ja wyczytałem w Gazecie Ostrowieckiej i na stronie CKU
czsem są info.podawane w ostrowieckiej,w echu,czy w kablówce,ale trzeba na bieżąco czytać i oglądać,a najczęściej to po fakcie jest program na kablówce,wypowiedzi osób organizujących że zainteresowanie przerosło ich oczekiwania, że już myślą o następnych targach i takie tam plepleple,jak ktoś z was tam coś znalazł to niech się odezwie.
mozna znalesc ale jaqk proponuja na pocztek 1300 zl brutto to niech sobie sami naginaja bo ja na nich nawet za ta kase nie bede pracowal epoka murzynów skonczyla sie dawno a le nie wiem jak jest z bialymi chyba tu dopiero sie rozwija ja wychodze nie bede tyral dla kogos za darmoche po 12 godzin sami niech tak pracuja wyzyskiwacze a co dobre to juz dawno zajete to robione tylko dla kasy bo musza biedni zarobic i wyciagnac troszke z Unii
dla naprawdę potrzebujących jest to i tak szczyt marzeń na ostrowieckim rynku.ten kto ma z czego się utrzymać tylko narzeka jak to strasznie pracować za " takie" pieniądze.więc siedz darmozjadzie i narzekaj człowieku ale daj szansę innym
gościu 12.55 ,może i masz trochę racji ale ty widzisz tą sytuację z twojego punktu widzenia a wiedz o tym, że jak niema kasy skąd wziąść to dobre i 1300br.,a w między czasie szuka się coś ciekawszego i lepiej płatnego,nawet w tej za 1300 nawiązujesz nowe znajomości i jesteś między ludzmi a to jest jakaś szansa na znalezienie czegoś interesnego.
Dlatego wlasnie jest wyzysk na maxa bo wiedza ze ludzie w kropce beda i tak brac robote za 1300 zl brutto i na tym im zalezy i do czasu kiedy tak bedie nigdy nikt nie da nikomu bez znajomosci zarobic wiecej ,niestety :( Ale nie wiem czy chcialbym nawt pod murem od 8 do 20 tej tyrac przy robotach ziemnych i ukladaniu chodników
chcieć a MUSIEĆ -bardzo cienka linia jest między tymi słowami -pomyśl o tym