Gdyby włścicielem był kto inny nie dopuściłby do tak fatalnej obsługi. Klient jest tam intruzem. Potrafią cię wywalić na zbity pysk, bo chcą zamykać.
Co wy tak sie obsługi czepiacie bez przesady ze jest taka najgorsza, pewnie za nadgodziny im nikt nie placi to i wywalaja, w innych lokalach niestety tez tak jest pewnie robilbym to samo pracujac w takim miejscu
Nie mam pojęcia co wy tak się uczepiliście tego lokalu. Bardzo często tam chodzę z narzeczonym i mi się podoba, ponadto obsługa jest w miarę miła, pamiętam ostatnio obsługiwał nas jeden z kelnerów ( wysoki czarny chłopak, chyba ktoś nowy bo pierwszy raz widziałam ) i nic nie mam mu do zarzucenia. Osoby które piszą takie złe rzeczy o tym lokalu to chyba jedynie zwykłe gówniarstwo i bydło którym się znudziła Margheritta.
Lokal bardzo udany! Obsługa jest miła, lokal czysty, jedzenie też dobre. Dotychczas nie miałem żadnych problemów. Polecam ten lokal- można się nieźle wyszumieć zwłaszcza podczas gry w bowling. Narazie same plusy oby tak pozostało/
Wczoraj ze znajomymi poszliśmy do Hokus pokus był to jeden z większych błędów siedliśmy przy 2 stolikach było nas około 20 osób zamówiliśmy pizze wódke piwo? i poszlimy tańczyć przychodzimy a tu przy jednym z naszych stolików siedzą inni ludzie co ciekawe kelnerka właścicielka nie widziała nic złego tym że sprzątnęła nam pizze której nie zjedliśmy do końca a na pytanie do barmanki barmanka odpowiada nie krzycz bo cię ochrona wyprowadzi :P a właścicielka powiedziała że przy jednym się zmieścimy i nie widziała że zabrała coś za co zapłaciliśmy! W ogóle ta właścicielka się tragicznie zachowuje lata między stolikami obczaja robi dziwne oczy po stolikach ! podsumowując ceny warszawskie obsługa do bani ! NAPRWDĘ LOKAL MÓGŁ BY BYĆ SUPER ALE CHYBA MUSIAŁA BY SIĘ ZMIENIĆ WŁAŚCICIELKA NOI ZACZĄĆ LEPEIJ PŁACIĆ PRACOWNIKOM TO NA PEWNO ZNALEŹLI BY SIĘ BARDZEJ DOŚWIADCZENI I CHOCIAŻ BY UMIEJĄCY PODAĆ TALERZYK
Tacy są ostrowieccy "byznesmeni" ;))) Może w końcu znajdzie się ktoś, kto otworzy porządny lokal i będzie umiał go sensownie prowadzić.Podejrzewam, że wszyscy by na tym zyskali.Miła , dobrze zarabiająca obsługa, dobre ceny i klimat..Klienci pchaliby się drzwiami i oknami.Czy to tak trudno zrozumieć?
PIERW BAZAR,POZNIEJ SKLEP SPOZYWCZY NASTEPNIE SALON FIATA,A TERAZ HOKUS-POKUS... PANI ZAWOLIK CO BEDZIE NASTEPNE?
a ona jeszcze jest właścicilką fiata?? powiem Ci że z taim podejsciem do klijenta nic nie osiogną mam nadzeje że komornik ich zlicytuje;o
od trzech lat jest ten sam właściciel szanowna Pani Zawolik. HP jest na sprzedaż i wątpię żeby ktoś to kopił za te pieniądze z ta reputacja tego lokalu.
http://dom.gratka.pl/tresc/417-2520754-swietokrzyskie-ostrowiec.html?utm_source=ap_dom&utm_medium=email&utm_campaign=ap
Co w tym dziwnego, że chcą to sprzedać? Pasja też do sprzedania, Pod Różą podobno też. Raz ten interes raz inny, proste.
Od 6LAT nie ma z Fiatem nic wspólnego.
a ja byłam tam dziś na chrzcinach.totalna porażka.upał na dworze a oni sknerusy klime wyłączyli.mało tego to kucharz sie spił i nie miał kto jedzenia szykować.poprostu była masakra.zabrakło napoi!!!!!!odradzam każdemu organizowc impreze w tym lokalu,a pani Zawolik powinna się zaczac zastanawiać nad dalszymi losami swojej oazy.MASAKRA!