Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Hokus - Pokus

Ilość postów: 79 | Odsłon: 12837 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

Odp.: Hokus - Pokus

Dla wszystkich co zjadaja ten syf w HP. Przyszły roztopy i w tym ich super jeziorku pływają zdechłe ryby, których ktoś zapomniał odłowić i zamarzły. Smacznego wam życzę. Już niedługo nowe danie sushi i wiele potraw rybnych.. maja zapas, który im się rozlodził

Gość_guest
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Hokus - Pokus

Powtarzasz się Kolego.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

TEŻ NIE POLECAM,BYŁAM TAM KIEDYŚ Z EKIPĄ Z PRACY NA STOLE JESZCZE 2 WÓDKI A ONI KAŻĄ WYCHODZIĆ BO ZAMYKAJĄ, ZGASILI ŚWIATŁO MUZYKĘ I CZEKALI NAM NAD STOLIKIEM J AŻ WYJDZIEMY, SUUPER OBSŁUGA....

Gość_MAGDA
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

wyglad lokalu ok , ale obsługa fatalna ,zenada nigdy w zyciu nie bylem tak zle i chamsko obslugiwany , głownie dotyczy to pani Zawolik ,ma wszystko w dupie JEDNO WIELKIE CHAMSTWO

Gość_rozczarowany
      Zgłoś
      Odpowiedz

dokładnie! właścicielka okropna!!!

ciemno w lokalu, obrusy brudne!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Nie mam pojęcia co wy tak się uczepiliście tego lokalu. Bardzo często tam chodzę z narzeczonym i mi się podoba, ponadto obsługa jest w miarę miła, pamiętam ostatnio obsługiwał nas jeden z kelnerów ( wysoki czarny chłopak, chyba ktoś nowy bo pierwszy raz widziałam ) i nic nie mam mu do zarzucenia. Osoby które piszą takie złe rzeczy o tym lokalu to chyba jedynie zwykłe gówniarstwo i bydło którym się znudziła Margheritta.

Gość_Eliza
          Zgłoś
          Odpowiedz

Elizo muszę Cie zaskoczyć- nie jestem ani gówniarzem anie bydlęciem a jednak w tym lokalu moja noga więcej nie stanie, obsługa specjalnie nie troszczy się o klienta, delikatnie to ujmując, a kiedy zwracając uwagę kelnerce, ze czekamy ponad godzinę to zachowała się jakbym ją co najmniej obraziła i do obsługi przysłała zupełnie kogoś innego, kto po raz 2 przyjął zamówienie, bo nie wiedział co było w poprzednim. Nie wspomnę już , że kelnerka która nas obsługiwała "gdzieś wyszła" i oto odpowiedź na pytanie jak długo trzeba jeszcze czekać. Pizza po tak długim czasie niestety" nie zdążyła się upiec" i ciasto było surowe, w życiu nie jadłam takiej okropności. Właścicielka nic sobie z tego nie zrobiła, nie przyszła nawet kiedy chcieliśmy zareklamować tą "usługo-obsługę". Dla mnie kompletna porażka, jako klient czułam się potraktowana strasznie, ale oprócz mnie i moich znajomych na nikim to nie zrobiło wrażenia, najwyraźniej tam jest to na porządku dziennym. Nic dziwnego, że już nikt tam nie chodzi,

pandora
            Zgłoś
            Odpowiedz

Zgadzam się, że jedzenie nigdy nie było atutem tego lokalu. Jedynie alkohol plus kulki. Zabawa we własnym zakresie i towarzystwie.

Stosunek właścicieli do gości transparentny - zupełnie Cię nie widzą, od tego mają obsługę. Szkoda.

Gość_Wojtek68
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 51

Zgadzam sie z tym ,ze obsluga nie mila,jakby łaske robiła pracujac tam,r ówniez mi sie zdarzylo za kaazdym razem tam bedac musielismy konczyc impreze ,bo wlasciciele juz chcieli isc do domu niewiem czy byli zmeczeni ,czy spiący, niewiem,po co oni tam wogole sa,nie maja ludzi o tego zeby zakonczyc imprezy tak jak klienci tego oczekuja!!!! jak sa zmeczeni zyciem to niech biznes zmienią!!!!a najlepsze bylo to jak kolezanka kupila jeszcze piwo i usiadla tylko do stolika i zaraz ktos z obslugi podchodzi i mowi''kon6czymy, musicie juz wychodzic''nie dziwilabym sie jakby to byla godzina 3 lub 4 nad ranem a to byla godzina przed 23.czy to piatek czy sobota zawsze sie cos wydarzy nie tak.ZERO SZACUNKU W HP DLA KLIENTA!!!!!!!:(:(:(

Gość_:((((((
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

podobno niebawem zamykaja ten szajs

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

chyba tam dawno niebyliscie...

mozna sie pobawic i to super, a to najwazniejsze

Gość_o.n.a
        Zgłoś
        Odpowiedz

pandoro do konca sie z toba zgodzic nie moge. Ja z obsluga nigdy problemu nie mialam co do jedzenia to faktycznie pizza tam rewelacyjna nie jest i wydaje mi sie ze nawet najgorsza w ostrowcu jak dla mnie ale to zalezy od gustu poniewaz mi to cienkie ciasto ktore sie kruszy gdy sie je gryzie jakos nie podchodzi. Niestety nigdzie nie ma idealnie bo to tylko ostrowiec lecz jesli mam wybierac pomiedzy wszystkimi klubami czy lokalami w ostrowcu to wybiore hokus-pokus, mordowni tam nie ma, w kregle czy bilard mozna sobie zagrac, facet moze sobie przyjsc zobaczyc jakis mecz czy co tam sobie oni ogladaja ;D Teraz nowa sala taneczna gdzie podczas tanczenia niema juz setki gapiow. Kiedyś lubialam chodzic do pubu ale to bylo baaardzo dawno gdy tam bylo w miare ok, czasami do dolcevity ( chociaz to lokal dla ludzi ok 40 ) Wiec jak dla mnie bezapelacyjnie najlepszy lokal w ostrowcu dla ludzi mlodych to hokus-pokus. Pizza robiona na grubym ciescie i bedzie ok :P O i jeszcze te mega stare ulotki strasznie raza w oczy ;]

Gość_Diana
          Zgłoś
          Odpowiedz

Każdy ma prawo wyboru. Jak nie pasuje nie musi tam bywać:)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

I nikt nie bywa. Ludzie opisują tu pierwszy i ostanie swój pobyt.

Gość_gosia
              Zgłoś
              Odpowiedz

również nie polecem. Właścicielka wyprosiła nas bo jej nasze dzieci przeszkadzały, bo vipy miały spotkanie! Ciekawe czy jej wnuk tez jej przeszkadza...

Gość_...
                Zgłoś
                Odpowiedz

Wydaje mi sie ze jestem kompetentna osoba ktora moze wypowiedziec sie an temat tego lokalu. Pracuje w gastronomii znam sie troche na tym i uwazam ze sam lokal jako obiekt jest wporzdaku na wejsciu widac ze sporo pieniedzy wydano na ten w miare nowoczesny obiekt. To by bylo na tyle pozytywow. Mialem okazje nie raz tam byc jako gosc. Moim zdaniem wielka żenada jest kuchnia. Karta gruba niczym ksiazka telefoniczna a ruchu w sumie jako takiego nie maja. Stad nasuwa sie jedno- MROŻONE jest wszystko stad taki dlugi czas oczekiwania. Pomyslcie ze na tygodniu nie ma zadnego ruchu wiem bo sam nie raz bylem i nieczesto wcale nie bylo ludzi. i pomyslcie ze przy takiej karcie wszystko maja swieze. Jakis paradoks :) pewnego razu zamowilem ze znajomymi pizze zwana "uczta mięsna" nie raz nie dwa jadlem pizze miesna i spodziewalem sie w miare wypasionego krazka ku mojemu zdziwieniu na tej podeszwie naliczylem 6 kawalkow "miesa" ktore w dodatku bylo naprawde nieswieze oni chyba sobie drwia z ludzi oni tzn. P. Zawolikowa wraz z mezem i synalkiem :P wiele jescze moglbym pisac na ten temat w sumie opowiadanie moznaby stworzyc lecz nie w tym sens naprawde odradzam ten lokal. Pewnie kazdy sobie mysli po co tam chodze skoro mi nie odpowiada. Otoz jedynym plusem sa nowe stoly bilardowe oraz kregle coprawda strasznie drogie ale coz sie dziwic nie maja konkurencji. Podsumowując ŻAAAAAAALLLLLLLL!!!!!!!!!

Gość_realista
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

nie pasuje to do papirzoka

Gość_ wybredny
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

bylismy tam nie tak dawno i juz wiecej razy nie pojdziemy..obsluga jakby łaske ci robiła ,dlugi czas oczekiwania na jedzenie i do tego surowe ciasto w pizzy ale ok kazdy chodzi tam gdzie mu pasue.

Gość_tree
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę