ale strata faktycznie! nie chcesz to nie chodż, a są tacy co będą tam wydawać kąkret kase i będą mile obsługiwani , a ktoś weżmie 20 zł i chce mieć co za to? z taką kasą to idzie się po " boćka" za 3,40zł do najbliższego monopolu a potem w krzaki aby go wypić a nie do lokalu!
Po "boćka" to się idzie jak się ma 3,40. A jak do HP chodzą ludzie co mają "kąkret kase", to może faktycznie nie będę tam chodzić.
W sobote są tam otrzesiny wsbip, jak myslicie, warto sie wybrac ?
Szkoda twojego czasu-nędza i wredna włascicielka odbierająca ludziom chęc do zabawy
Zapraszam w sobotę na Otrzęsiny WSBIP na dolną salę :) Studenci WSBiP z ważną legitymacją wchodzą za darmo, pozostali 5 złotych :) Muzyka lata 70/80/90 oraz piosenki z tego okresu w odświeżonych wersjach :)
Zagra dj Szklan i Dj Cox :)
Gorąco zapraszam :)
W koncu zaczeli coś robić, byłem na otrzesinach bylo w porzadku, może poza nieprzewidzianym piana party , ale i tak super wytańczony :) w tą sobotę ma byc jakies polisz music party podobno polskie przeboje całą noc... w koncu wielka zmiana ?
dlatego mówie że Piana Party :) impreze zaliczam na plus :) a inni ?
Dziś w Hokus Pokus Polish Music Dance Party - Znane polskie stare przeboje oraz disco-polo hity :) Zapraszamy ! Bilet : 5 zł
Bzdura sam tam uczeszczam co dzien i z takim procederem się nie spotkałem
Ej No robcie tam jakies clubowe klimaty a jak gracie te lata 80 - 90 i disco polo to juz mi sie rzygac tym chce zadnych nowej muzy tylko wkolko to samo do znudzenia!
W sobote klubowa muzy . Za sterami Dj Cox (Club Heaven w Busku Z.) i Dj Szklan (rezydent HP, pamietne wakacje w hokus... ! :D ) idziemy :) !
25 i 26 grudzień, to dni które zazwyczaj kojarzą się z obiadem u babci, zimnem i zmixowaną wodą ze śniegiem na chodniku, tymczasem w Hokus Pokus gorąca impreza !
Zimny nudny świąteczny weekend? Cicha noc ?
Napewno nie u nas!
Zapraszamy gorąco na najlepszą impreze w mieście !
W Sobotę DJ COX a w Niedziele DJ SZKLAN, wmixują was w najgorętsze rytmy na parkiecie HOKUS !
Nie musisz wyjeżdżać z miasta by się dobrze zabawić, przyjdź na święta do Hokus, moc atrakcji na zakończenie roku !!!
ZAPRASZAMY !
http://h-p.com.pl/sobota.jpg <-mini plakat, grafika z bilboardu reklamowego na miescie :)
a ja wolę nudny obiad u babci - do cholery to są Święta a impreza
Popieram Cię. Moje zdanie jest takie samo.
Za tydzień jest sylwester i wtedy czas zabawy, a teraz to ciepłe rodzinne święta.
No nie mogę poganie jacyś co próbują popsuć klimat rodzinnych ciepłych świąt.
Może niech cox i szklanka jeszcze uroczyście spalą choinkę, albo zbezczeszczą figurkę dzieciątka?
Dopełni to już tego dziwnego projektu świątecznego.
To już żenada,żeby wykorzystywac forum jako swoją reklamę(bezpłną),widac już całkiem żle,skoro nie ma kasy na płatne ogłoszenia