nie jest ta zle jak niektórzy piszą czasem tam chodze i mozna sie naprawde pobawic ale trzeba sie tez zachowywac pizza jest naprawde do bani i mogli by ja wkoncu poprawic ale ostatnio sie duzo tam dzieje i nie liczac jedzenia to jest fajnie
Palaczy do rezerwatów ;) Tak jest. Niech mają osobne sale a później może zrobi się coś na kształt dawnego getta.. Dym z ich papierosów jest bardziej szkodliwy dla osób nie palących. Dobrze, że w końcu ktoś pomyślał i wprowadził odpowiednią ustawę. :)
mają jedyną sale dla palaczy zgodna z ustawą. w innych potupajach sale dla palących są połączone z parkietem i barem... w hokus jest oddzielna sala. takze na parkiecie czy przy barze, czy na glownej sali, nie czuc papierosow i fajnie :)
Ja ze znajomymi bylam tam nie raz...super impreza...obsluga trafila sie na 6...ludzie sie tak bawili, ze przedluzyli swoja prace o godz:)wnieslismy swoj alkohol i nikt nie robil problemu...jedynie z cenami troche przesadzili...ja polecam a kiazdy chodzi tam gdzie mu pasuje:)
Najlepsza obsługa w hokus była jak pracował Wojtuś i dwie Edytki szpoba dla nich