Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Odp.: II Zlot Stronowiczów / grudzień 2008-;)))

A ja będę na pewno :)

Gość_xtc
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                        • Odp.: II Zlot Stronowiczów / grudzień 2008-;)))

no! i to jest odpowiedx godna solidnego usera!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

27 grudnia

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Zapraszamy Eve, potańczysz, pośpiewasz, przywalisz w końcu w łeb, kogo nienawidzisz, pomimo, ze jeszcze go nie znasz. Masz odwage przyjsc?

Kocjusz
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Kochani,

widzę, że kierownictwo nie jest zainteresowane ani pamiatkami ze zlotu pierwszego (flaszka i kozaostra) ani drugim zlotem......

Kocjusz
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja więc

ZAPRASZAM WAS

na drugi zlot w dniu 27 grudnia 2008 w Hokus Pokus w Ostrowcu, bedziemy się bawić jeszcze lepij , niz na pierwszym zlocie, sale zarezerwowałam dla nas, zapłace za nia, potem tą kwote wykorzystamy na drinki. Wiem, ze będziecie w komplecie.

Kocu.

dzis zniknał moj wpis do Ksiego Ostrowiaków. W przypadku chęci zadania mi pytania poprosze na mail trollet@o2.pl-;)))))

Kocjusz
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Kocjuszku zarezerwowałaś tę sama salę ,czy może tę klubową? Wczoraj właśnie bawiłam sie w klubowej.Jest troszkę większa,no i kelnerzy przychodzą prosto z kuchni z daniami:)Pochwalę się-byłam na imprezie integracyjnej od męża z pracy:)Wróciłam o 2 30,ale było równie odjazdowo jak na naszym spotkaniu:)Pozdrawiam milutko:)

zenka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Zenia sala VIP, to jest blisko parkietu, ta sale znamy i nie potrzebna nam większa. A ilu z nas na imprezie zamówiło ciepłe posiłki? Myśle, że to nie ma znaczenia. Ale jesli bedziecie chcieli zmienic coś, zawsze mozna o tym pomyslec.

Kocjusz
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Raz zachciało mi się czatować ----a tam sami lekarze, chyba mieli jakiś zlot.Były to za wysokie progi jak na moje nogi bo ja prosty człowiek,a tam sama łacina,więc się szybko wycofałem.A co tu taka cisza?

poeta@
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Poeto, lekarze pojechali juz na inny zlot. Czasem jakis wpadnie, zeby zapytac, którędy do Tokio, ale myslę, ze możesz wpadać do nas.

PYTANIE DO FORUMOWICZÓW:

wczoraj rozmawiałam z Hokus Pokus o naszej rezerwacji, dzwonili do mnie, żeby zapytac, czy na pewno będziemy w dniu 27 grudnia, bo jesli tak, jeśli faktycznie chcemy się wtedy tam spotkac, to do końca tygodnia muszę wpłacić zaliczke. Pytanie moje brzmi i bardzo prosze Was o reakcje (powazne, nie durne) czy możecie się zdeklarować co do swojej obecnosci? Muszę cokolwiek wiedzieć, prosze o info.

Poza tym, bardzo prosze o zaprzestanie kłótni i awantur, to juz stało sie nudne. Jesli komus ktos się nie podoba - ucinamy znajomośc krótkim cieciem. Bo z tego co wiem, po ostatnich "szopkach" na czacie kilka osób zastanawia się nad wycofaniem swojej osoby z listy obecności na II zlocie. Czy sie myle? Wy mi odpowiedzcie - bardzo prosze.

Kocjusz
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Powiem tak. Cos sie z nami dzieje niedobrego. Po moim wpisie powyzszym, dostałam juz 3 maile od stronowiczów. 2 sa potwierdzające obecnośc, jeden informuje o rezygnacji. Czy na prawde nie możecie napisac swojego zdania na forum? Przeciez nikt Was nie pogryzie. Mnie nie podobał sie kolega - napisałam to. Mam ochote sie z Wami spotkac - pisze to. Czemu tak się chowacie? Czego sie boicie? Przeciez jeśli nikt tu sie nie wpisze (tylko będzie pisał maile) to inni moga pomyslec

- eeeee każdy olewa to i ja oleje temat....a nie jest to prawdą, bo wiele osób mowiło ze chce być na spotkaniu. Piszcie więc tu swoje opinie na temat spotkania a nie wysyłajcie maile. I PRZESTAŃCIE SIE KŁÓCIĆ I SIE NA SIEBIE BOCZYC.

Kocjusz
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ja ze swej strony potrzymuję to co powiedziałem99% będę ten jeden procent to wiesz dlaczego zostalem zaproszony na świeta i Sylwestra do rodziny...są to wstępne propozycje tak więc ten 1% niepewności i dlatego dzień zaraz po świetach trochę nie pasuje szkoda,ze nie pomyślałas o tym by był to 28 lub 29 grudzień,ale zrobie wszystko by nie zawieść

kost@
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Oczywiście Kost, jestes jednym z pierwszych, którzy zadeklarowiali swoja obecnosc-;) Powiem tak, 27 grudnia wybrałam dlatego, bo jest to sobota i nastepnego dnia nie idziemy do tracy. Potem niedziele 28 - niektórzy moga nie miec mozliwości zabawienia do godzin nocnych, ze wzgledu na poniedziałek i koniecznosc pojscia do pracy. To samo jest z dniem29 grudnia. Potem mamy 30 - kazdy juz do sylwestra się szykuje, nie sądze, przynajmniej tak mi się wydawało, że wiele osób nie będzie chętna na imprezę dzień przed sylwestrowa nocą. Stąd taki a ni inny wybór daty. Ale jesli pomyślałeś, ze może w innym dniu, to pewnie, mozna sie nad tym zastanowic, tylko mamy mało czasu.

Dzięki Kost za Twoją deklarację, wiem, że nie po drodze Ci ten termin....I rozumiem, że wyjazd do rodziny jest wazniejszy. Ale wiemy, ze bawiłes się z nami fajnie i na 99% bedziesz w grudniu-;)

Kocjusz
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Tak jak pisałem wcześniej - będę i już. :)

xtc
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No i oczywiście ja również będę. Rzym mam na pocztowce i zdjęciach ,więc Hokus kręci mnie bardziej:)Jeśli tylko mąż zgodzi się mnie puścić:P:P:P żartowałam!!!!- Puści na pewno:)

zenka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A jednak sie wypowiem Kocjusz i ty sie dziwisz ze ludzie nie chca pisac i przychodzic :(:(to co sie dzieje ostatnio oj az slow brakuje masakra z tym czatem przyjdzie ktos a potem jakies cuda inni wypisuja i to nie maj odwagi pod stalym nickiem

ewjunia@
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

U mnie to nigdy nic nie wiadomo. Prawdopodobnie będę wiedział na parę dni przed spotkaniem. Ale postaram się przyjść.

lachien
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wypowiedzi typu - zobacz kocek, co sie dzieje na czacie uważam za smieszne, bo jestesmy doroslymi ludzmi na tyle, zeby wiedziec, ze na czata przychodza rózni ludzie , oszołomy i tłuki bagienne, wiadomo, ze taki nie przyjedzie na spotkanie, a jesli nawet - ja osobiscie go stamtad wyrzuce, wiec prosze was PRZESTANCIE SIE BAC WIATRAKOW, NIE ZAJUJCIE SIE PAJACAMI W WIELU 30 LAT BEDACYMI NA POZIOMIE OBRAZONYCH PRZEDSZKOLAKÓW!!!! (z całym szacunkiem dla małych ludków) Ludzie na pewnym poziomie kontakty z takimi czubkami ucinają i kropka. Wystarczy wejsc na czat i rozmawiac z nami - nie z nim. On sie znudzi, poczuje, ze jest niewidoczny.

Kocjusz
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -